Voorwaarts/Molinos Korfbal Club

Bij het opruimen van de vergaderzaal heb ik een plastieken zak gevonden met kleding! Deze zak staat al een hele tijd in de vergaderzaal, zeker voor de zaalcompetitie. Ofwel is het gevonden kleding uit de kleedkamers ofwel heeft iemand er een zak met kleding achtergelaten...ik weet niet vanwaar de zak komt...

Hierbij een lijst met de gevonden kleding:

zwarte regenjas met kap & rits - merk Quechua - maat M

zwarte met oranje regenjas mat kap & rits - merk H & M - maat 14 jaar

zwarte sweater met kap & rits - merk The Basics - maat XL

groene sweater - merk Champiob - maat S

blauwe trainingsvest met rits - merk Artengo - maat 12/13 jaar

zwarte T-shirt - merk Nike - maat S

zwarte T-shirt - merk Decathlon - maat M

zwarte T-shirt - merk Domyos - maat M

blauwe T-shirt - merk Nike - maat M

zwarte opwarmshirt (Voorwaarts) - maat 8/10 jaar

zwarte short - merk Domyos - maat M

zwart rokje - maat Argento

zwart hemdje - merk Zeeman -maat 122/128      

Hierbij een overzicht van de data van halve-& finale wedstrijden:

11/12 maart 2023 = halve finales zaalkorfbal

18/19 maart 2023 = finales zaalkorfbal

22 april 2022 = halve finales Beker van België Jeugd

1 mei 2023 = finale Beker van België Senioren

6 mei 2023 = finales Beker van België Jeugd

28 mei 2023 = halve finale veldkorfbal + runner up

3 juni 2023 = finales Jeugd veldkorfbal

4 juni 2023 = finales Top + U19 veldkorfbal

Allemaal terug te vinden op het 'wedstrijdschema 22/23' op de website van de KBKB 

Voorwaarts A - Boeckenberg A = 26-20 / Voorwaarts B - Boeckenberg B = 18-18 / U19 A - Boeckenberg = 17-20 / U19 C - KCBJ = 12-07 /U15 A - Ganda = 18-09 / U15 B - KCBJ = 09-12 /U13 A - Ganda = 08-05 / U13 B - Boeckenberg = 08-07 / U11 Wit - Hoboken/Mercurius = 10-01 / U11 Groen - Ago Aalst = 00-11 / Edegem A - Ago Aalst A = 33-17 / Edegem B - Ago Aalst B = FF 05-00 / Edegem C - Temse C = 12-16 / Edegem 2 - Boeckenberg 2 = 15-26 

A: Sue, Wenke, Sep en Wolf
V: Lotje, Olivia, Finn en Mats

Meteen van het begin wordt goed gecombineerd. Wenke opent de score nadat ze met de rebound wegstapt. Onze verdediging is ook weer alert en de tegenstrever kan maar moeilijk tot kansen komen. Op een mooie pas kan Wolf de voorsprong verdubbelen. We zien steeds vaker dat onze spelers zowel met links als rechts hun passen geven. Dit is zeer knap, want zelfs bij de groten is dit niet vanzelfsprekend hoor!
De vakken draaien en Finn scoort net als Wenke met een wegstapper uit de rebound. Lotje laat haar tanden zien in verdedigingen houdt de bal net binnen nadat ze zelf de pas had gestoord, wat een inzet! Ook ons aanvalsvak komt nog tot kansen, de spelers vinden elkaar heel goed, er worden snelle beslissingen genomen en dit levert mooi korfbal op.
In het tweede kwart komt Lora ipv Wenke en Rae ipv Olivia.
Rae start met een knappe inloop die net niet in de mand valt. Finn vindt wel de korf van achter de goal en het staat 4-0. Mats laat de tegenpartij niet los en onderschept de ene na de andere bal. Sep beloont die inzet met een éénhandige inloop. HMKC kan voor de rust nog scoren en we gaan met 5-1 de rust in.

We starten met nieuwe vakken in de tweede helft:
A: Lora, Olivia, Finn en Sep
V: Lotje, Rae, Mats en Wolf

Na een goeie start met lange passen naar de korf en kansen die er niet invallen kan Finn de 6-1 maken. De verdediging houdt stand en Wolf gaat zelfs even de twee spelers verdedigen, goed overzicht gehouden. Lora laat zich niet intimideren tegen een dame die letterlijk met kop en nek boven haar uitsteekt.
We verliezen in aanval even de focus want de kansen die komen worden niet doelgericht geschoten. Finn zet zijn vizier terug scherp en maakt de zevende.
Wenke en Sue komen Lotje en Lora aflossen bij de start van het laatste kwart. Kans na kans wordt gecreëerd en Mats rondt af met een schot. Lora en Lotje komen terug binnen de lijnen en dat inspireert Mats voor een volgende treffer, het staat nu 9-1. De vakken wisselen een laatste keer en Sue speelt Finn vrij met een knappe bal die van de middellijn tot onder de goal suist. De tien staat op het bord. Sue blijft met passen strooien want ze speelt Sep nog aan terwijl ze zelf ook vrij staat. Hij kan scoren, maar de goal wordt afgekeurd voor een loopfout. De eindscore blijft zo op 10-1. Knappe match waarin alle spelers zich lieten zien met individuele acties, maar nog belangrijker, met teamwerk.

Aanval: Renzo De Prins (7) - Robin Dooms - Heleen Denis - Sarah Goethals (1)

Verdediging: Thias Van Loock (3) - Hendrik Peeters (1) - Janne Loos (3) - Claudia Verstappen

Wisselspelers: Jonas Van Loock (3) - Pauline Vandevorst - Bjarne Van Rompaey

Opnieuw een duel met als inzet een plekje in de top van het klassement want het is er momenteel drummen. De top 5 staat immers allemaal kort bij elkaar met max 2 punten verschil en wij hebben nog de wedstrijd tegen Borgerhout/GW in te halen. Zelf kregen we niet direct greep op de match en zo al bij al een trage en wat ongeïnspireerde aanvang met vermijdbare fouten. Boeckenberg wist het eerst te scoren en nam een 0-2 voorsprong. Thias uit het achtervlak dan voor de 1-2. Boeckenberg miste vervolgens een stip maar wat later toch 1-3 en toen lieten wij de mogelijkheid onbenut vanop 2,5 meter om aan te sluiten.

Na 11 min wist Renzo de 2-3 binnen te schieten en wat later bracht hij op een knappe manier de stand terug op gelijke hoogte.

De bezoekers nog eerst naar 3-4 maar Janne direct met de gelijkmaker via strafworp. De ingevallen Jonas bracht ons op een setje voorsprong: eerst vanop de stip en wat later met een jumpshot (6-4).

Boeckenberg verkleinde dan weer de kloof, maar Janne feilloos met de strafworp voor 7-5. Topschutter Renzo haalde uit met een dubbel salvo van op afstand: 9-5. Thias sloot de eerste periode af met een buzzerbeater en zo met een ruime voorsprong de rust in : 10-5

Ook bij aanvang van de tweede helft lukte het niet goed langs onze kant, we morsten met open kansen en zo maakte Boeckenberg de achterstand relatief snel ongedaan. Doelpunt per doelpunt slopen ze dichter tot 11-11 en met een buzzerbeater ter het zowaar 11-12. De eindfase werd erg spannend want er werd om en om gescoord. Eerst de gelijkmaker door Thias 12-12. Sarah vervolgens handig onder de korf, maar direct gecounterd 13-13.

Boeckenberg trachtte dan het tij te keren met het inbrengen van ex-internationals Rick Voorneveld en Jesse De Bremaeker. Die plukten wel hun doelpunt mee, maar konden toch niet het verschil opdrijven.

Tot 16-16 ging het gelijk op, maar met nog enkele minuten te spelen dan toch de 2 punten kloof voor Boeckenberg. Het werd een tactisch spel met om de haverklap wissels en time-outs, maar het was Renzo die eerst met een strafworp en een raak schot op luttele seconden van het einde een punt kon veilig stellen!

Gezien ieder een helft voor zijn rekening nam, een billijk gelijkspel!

A: Stef(4), Jarre, Lieke, Anke

V: Tobi(3), Joppe, Kiki-Roos, Lauren(1)

R: Pjotr, Senne, Saartje(1), Lauri

Uit de heenwedstrijd weten we dat KCBJ een ploeg is die onze spelers minder ligt. Op KCBJ wonnen we nipt met 1 puntje verschil.

We nemen deze week een vliegende start, na 20 seconden staat het al 1-0 voor Voorwaarts na een shot van Stef. KCBJ antwoordt, en na korte tijd staat het 1-1 en wisselen de vakken.

Het spel loopt nu even wat stroever, er worden te veel boogpassen gegeven waardoor het uitwerken enkele keren niet zo goed loopt. Gelukkig blijven Anke en Stef sterk in rebound, kan Jarre mooi onderscheppen en krijgen we de bal wel opnieuw in aanval, waar Tobi met een shot het scorebord op 2-1 zet. Later een mooie rebound en pas van Kiki-Roos, Tobi zet om naar 3-1.

Ook nu volgt KCBJ weer, en gaat de stand naar 3-3.

Na een steun van Tobi scoort Lauren een inloper, en kort voor rust staat het dan 4-3.

Saartje komt in voor Lauren, en we gaan rusten met een 4-4 stand na een penalty voor KCBJ.

Na de rust gaat het snel naar 4-5. Pjotr komt dan in voor Joppe, Joppe neemt de plaats van Jarre in.

Het spel gaat nu even snel heen en weer tussen beide ploegen. Lieke creëert heel wat mooie kansen in het achtervlak, maar jammer genoeg wordt hier niet op gescoord. Stef scoort 5-5 van ver, maar zijn tegenspeler laat zien dat hij van nog verder kan en scoort 5-6. We merken hier ook een mooie rebound van Joppe (niet makkelijk tegen een duidelijk grotere en stevigere heer!), mooie onderscheppingen van Stef, een knappe pas van Tobi naar Saartje die dan 6-6 scoort!

Lauri komt nu Anke vervangen, Anke gaat op de plaats van Saartje spelen. We zijn jammer genoeg het noorden even kwijt, en er volgen te veel shots van KCBJ die wel lukken, terwijl het bij onze spelers even niet lukt. Na 6-8, bij het wisselen van vak, komt Saartje in voor Lauri, en bij een snelle 6-9 komt Lauri voor Kiki-Roos, die op haar beurt Saartje vervangt. 6-10 volgt nog, maar onze U15 geven niet op. Pjotr onderschept mooi de bal, Stef scoort wat later 7-10 op shot.

In een volgende fase neemt Tobi rebound, geeft een knappe verre pas naar Stef in het andere vak, 8-10 komt op het scorebord.

KCBJ laat zich echter niet kennen, en antwoordt – opnieuw met een zeer ver shot – 8-11 is een feit.

Stef en Tobi draaien nu de rollen om, rebound Stef in verdediging, bal terug naar aanval en Tobi scoort 9-11 op pas van Lauri.

KCBJ kan nog één keer raak treffen, we eindigen op 9-12.

Jammer, maar vanop de supportersbank zagen we een toffe match met heel veel inzet van de hele ploeg.

An

A: Loris (4), Quinten, Lauren (3), Nore

V: Xander (2), Senne (4), Lauri (4), Saartje (1)

R: Tobi, Stef, Anke, Lieke

In de heenmatch tegen Ganda wonnen we wel, maar niet overtuigend, toen nog spelend zonder rebound resulteerde in veel één schots aanvallen. Dus benieuwd of we met dominantere speelstijl wel een groter verschil op het bord zouden zetten. We starten verdedigend matig aan de partij. De 0-1 tegen Loris (2 voetenschot) was iets te makkelijk weggegeven. Gelukkig repliceert hij na de 1-1 via Xander op schot met prima vrijworp 2-1. Ook de 3-1 komt uit Loris zijn handen op pas van Quinten. Senne maakt zijn eerste van de middag 4-1, doch de kwalitatief sterke heer Gil van Ganda maakt de 4-2. Lauren weer zeer beweeglijk en kwik vandaag, maakt op inloop 5-2, maar de 4 puntenkloof komt er niet. Ganda weet dat we met veel lijnpress spelen en profiteert hiervan optimaal om achter de rug inside te lopen en zo de 5-3 op het scorebord te zetten. De 6-3 wordt gescoord door Lauri die tot dan toe nog niet secuur had afgewerkt. Lauren laat zich iets later in de rebound verschalken en zo sluit Ganda opnieuw aan 6-4. Deze goal tegen werkt als een rode lap op een stier want in een paar minuten tijd zet Lauren haar dame op haar plaats: 7-4 en 8-4. Na de 8-5 van Ganda kan Senne met zijn 2e en Loris met zijn 3e een 10-5 ruststand vastleggen.

Loris maakt na de pauze zijn 4e ondanks het strak verdedigen van zijn tegenstander, 11-5 (assist Nore). De kloof wordt door Lauri verder uitgediept 12-5 en wanneer Ganda een stip onbenut laat profiteert Senne optimaal op schot na doorbraak en doorsteek Xander. Deze combinatie was een minuut eerder ook reeds succesvol maar werd toen voor onbegrijpelijke reden afgekeurd. Na de 13-6 wordt Anke ingebracht voor Saartje, die in het andere vak Nore komt aflossen en gaan we laatste 10 min in. Ganda sluit op stip wat dichter bij 13-7 maar Lauri, de tweede helft wel scherp, repliceert (14-7). Zo gaat de match op en neer, Xander met 15-7 en Ganda tegen Senne 15-8. Na de omdraaibal van Saartje, 16-8, komt ook Tobi nog enkele minuten de ploeg versterken. Senne (5 op 10! doch 1 afgekeurde goal) bekroont zijn mooie wedstrijd (17-8), en Lauri schiet de 10 puntenkloof op het bord 18-8. De 18-9 van Ganda is enkel voor de statistieken, de prima goal van Quinten voor 19-9 wordt spijtig genoeg afgekeurd maar we mogen weer zeer tevreden zijn over deze wedstrijd.

Ganda, Boeckenberg en ASKC zullen nog een robbertje moeten vechten voor wie de 4e plaats in beslag zal nemen en mogelijks onze tegenstander wordt in de kruisfinale te Herentals. De eerste plaats kunnen we volgende week zo goed als veilig stellen tegen Vobako waarmee we na de verloren heenmatch nog een eitje te pellen hebben.

Kevin

De bevestiging tegen een betere ploeg

Liam 6 - Joren 4 - Kobe 2 - Jasper 2 - Jakke- Willy

Mirte 7 - Amber W 3 - Luna 3 - Quinte 4 - Caro VB 2

Mauro bleef op de bank herstellende van zijn voetkwetsuur.

Tegen een zeker niet te onderschatten tegenstander kwamen we toch aan onze dertiger. We mogen tevreden zijn met hetgeen we hier op de vloer brachten. Twee gelijk goede helften qua scores eerste helft 16-8 tweede time 17-9 tegen 27% afwerking. Aalst deed het trouwens in dat compartiment zeker ook degelijk. Bij de bezoekers vielen vooral enkele vlot scorende dames op. Jammer dat onze B ploeg zich niet kon uitleven want Aalst kreeg helaas geen B ploeg bij mekaar.

De voornaamste scores:

Eerste aanval meteen raak Joren voor de 1-0

4-0 Kobe met steun van Luna

6-3 Caro doorloopbal stopt een Aalst offensief

10-5 ingevallen Mirte werkt lange aanval af, de dubbele cijfers en de eerste serieuze kloof

12-6 Luna van ver

13-6 Bossie weer na uitgesponnen aanval

14-7 Liam beloont het werk van zijn vakgenotes

16-8 Ambertje legt de rustcijfers vast: een "dubbele" score

Tweede helft:

17-8 Liam opent opnieuw

20-10 Liam voor de twintiger assist Joren

22-10 Mirte vrijworp

25-11 Mirte met een strafworp

26-12 Joren handige korte kans aangeven Luna

27-15 Quinte steun Luna

28-15 Amber W voorzet van de aanvoerder

29-15 Mirte splijtende doorloopbal

30-15 Quinte voor de dertiger

33-17 Liam toont nog eens zijn vorm en legt de eindcijfers vast

Volgende week al de laatste kompetitiewedstrijd op Joki en daarna volgen de kruisfinales met heen en terugwedstrijden.

Peter

Terechte winst van de bezoekers

Jordy 2 - Fred 1 - Willy 1 - Jakke 2 - Robke (3 steals)

Ellen 3 - Veerle 2 - Sarah 1- Dorien - Fatima - Maartje

Al een tijdje geleden dat C na de A ploeg speelde dus deze match konden de supporters lekker meepikken. Sarah is back na haar buitenlandse "stage" en terug op onze velden te bewonderen. De tegenstander was Temse, waarvan de fanions in de Promoleague trots ongeslagen op kop staan. Ook een jong team die vandaag beter afwerkten want daar kon iedereen zijn korfje meepikken en dat ging bij ons moeizamer. De overtuiging was er jammer genoeg alleen voluit het laatste kwart in onze ploeg en daardoor kwam onze remonte te laat om punten te pakken.

Scoreverloop:

1-0 Veerle handig vanuit de rebound scorend

2-3 Veerle op shot steun Fred

3-3 doorsteek Jordy op Fred

4-4 Jakke assist Fatima

5-6 Sarah met haar patent: de bom

6-7 Jordy handig gespeeld

Tweede helft:

7-11 Jordy lokt stip uit

8-11 Ellen knap korte kans binnen gewerkt

9-13 Willy met de steun van Maartje

10-13 Jakke uit de draai

11-13 Ellen vanuit de rebound

dit zijn de dolle tien minuten van ons team.

11-14 helaas de remonte wordt gestopt.

12-15 Ellen lukt strafworp uit

Wat nemen we mee ? Meer vertrouwen om een ganse match met overtuiging en lef te spelen.

Peter

Dames: Lauren Denis (1) - Imke Loos (2) - Joke Van Maldeghem (2) - Lise Van Maldeghem (1)

Heren: Lars Kerstens (5) - Christoph Hellemans (6) - Liam Van Hoof (2) - Jens Vogels (6)

Wisselspelers: Janne Loos - Renzo De Prins (1)

Met een volgelopen De Nachtegaal en flink wat kijkers via de livestream was er heel wat belangstelling voor deze topaffiche. Was het vorige week nog zoeken naar doelpunten, dan kregen we zaterdag weer een partij voorgeschoteld waarbij Voorwaarts/Molinos opnieuw een hoog percentage kon neerzetten en met gevolg al 25 doelpunten bij de rust: 15-10.

De openingstreffer kwam uit handen van  Christoph, gecounterd door Nikki Schilders van kortbij maar via Jens naar 2-1. Onder meer Tibo Dujardin met 3 doelpunten zorgde dat de bezoekers nog wat langszij konden blijven (6-5). Een aantal knappe aanvallen konden niet verzilverd worden, maar daarna werd het vizier terug scherp gesteld en liepen we uit op Boeckenberg dat geen antwoord had op onze versnelling hoger. Na een kwartier rondde Lars een doorbraak schitterend af en de supporters gingen uit hun dak want er stond dan een 5-punten kloof op het bord: 10-5. Toch sputterde onze aanvalsmachine even, met enkele onzorgvuldigheden die nul shots aanvallen tot gevolg hadden. Boeckenberg rook een kans en ze kwamen terug tot 11-9. Het gesputter was van korte duur want in de eindfase van de eerste helft zorgden Lars en Jens met afstandstreffers voor opnieuw de voorsprong en Joke kon met een schitterende one-hander net voor rusten iedereen bij een 15-10 stand naar de kleedkamers sturen. Ondanks de 2 dipjes liet Voorwaarts/Molinos toch een knappe 33% afwerking laten noteren!

Bij het hervatten leken we op weg naar de eerste treffer, maar een doorbraak van Imke werd ongelukkig afgefloten voor een spelhervatting in ons voordeel en zo was het Nikki Schilders die het eerste doelpunt van de tweede periode op haar naam mocht schrijven. Daarna Lars nog van aan de zijlijn voor de 16-11, maar daarna volgde een flinke dip waarbij we aanvallend de kansen niet konden omzetten en verdedigend werden de opdrachten niet meer uitgevoerd zoals afgesproken. Plots was de mooie voorsprong ongedaan gemaakt door onder andere 3 korven van de ingevallen Lucas De Ridder. Bij 17-17 moest dan ook coach Gert de troepen tot de orde roepen en de time-out had onmiddellijk effect. Lars van ver en Jens met een buzzershot brachten ons terug een setje voor en Boeckenberg zou niet meer dichter komen dan op 1 doelpunt. 

Renzo werd ingebracht om wat aanvallende impulsen te geven en ook dat loonde. Eerst zorgde erg knap werk van Joke dat ze een vrijstaande Christoph kon aanspelen (22-19) en wat later werd Renzo foutief gestopt op de inside en hij rondde de stip keurig af!

Met een dubbel salvo zette Christoph de kers op de taart en na de heenmatch werd ook deze wedstrijd met een stevige winst beëindigd. Ondanks de dipjes werd de boekhouding afgesloten met een afwerkingspercentage van 29%!

U kent het verhaal van de beer en het vel, maar met onze fanions, Edegem én enkele jeugdteams op halve finale koers, moet u echt uw agenda vrijhouden in maart voor enkele afspraken in Herentals! In Voorwaarts/Molinos en Edegem/Voorwaarts we trust!

Zoals aangekondigd slaan we dit jaar eens een andere weg in voor onze nieuwjaarsreceptie en houden we op zaterdag 4/2 een nieuwjaarsborrel tussen de wedstrijden door.

Daarom doen we een vrije oproep naar wat helpende handen (hapjes & dranken) op zaterdag 4/2. Zin en tijd om wat mee te helpen? Laat dan iets weten via yves.daelmans@me.com.

Alvast bedankt!

Enkele weken geleden stak er bij de 'Bestuurlijke Mededelingen' een boetelijst!

Daar we nu elektronisch de wedstrijdformulieren moeten invullen kunnen er geen fouten meer gemaakt worden in een foutieve naam, geen handtekening, enz...

Maar we kunnen nog wel boetes krijgen voor een 'Forfait' die uitgesproken wordt en ook vergeten een 'Clubafgevaardigde' in te vullen bij de thuiswedstrijden.

De boetelijst is van 13/11 tot en met 20/11/2022 en daar hebben we 2 boetes voor 'Geen Clubafgevaardigde', dit is de 1° week van de zaalcompetitie, dus kunnen er nog vele boetes volgen...

Dus aan iedereen die een wedstrijdblad invult gelieve steeds bij thuiswedstrijden een clubafgevaardigde in te vullen. In de zaal mag je mijn naam invullen maar op het veld moet dat iemand zijn die naast de lijn staat.

Ik begrijp dat dit vergeten wordt omdat de clubafgevaargde bij 'Officials' moet ingevuld worden en niet bij de spelers! Ik zal er mee op toezien en bij vergetelheid jullie erop wijzen.

Nog veel succes in de zaalcompetitie en groetje José. 

 

Beste Voorwaartsers/Edegemnaars

Volgend VW/Edegem thuisweekend is op 21 en 22 januari 2023. Zoals steeds kan er weer gegeten worden in de Nachtegaal. Graag iedereen op voorhand reserveren. Via deze link vinden jullie onze menukaart, bovendien kunnen ook steeds scampi’s of steak besteld worden zolang de voorraad strekt. Zonder reservatie zal er enkel een beperkte kaart beschikbaar zijn.
OPGELET: reserveren ten laatste op woensdag 18 januari 2023 op vanroypatrick@telenet.be of 0472/442209

Bedankt voor jullie medewerking,
Patrick en Hilde

Iets later op het jaar en eens op een ander moment, dat wordt onze nieuwjaarsdrink 2023!

Aangezien we niemand een trainingsmoment willen ontzeggen, wijken we uit naar een zaterdag tussen 2 wedstrijdblokken in en zodoende is ieder lid in de mogelijkheid om naar het clubhuis te komen.

We maken er een gezellig moment van met een hapje en een drankje!

Graag op voorhand inschrijven via dit formulier zodat we weten hoeveel personen we mogen verwachten.

Op de nieuwjaarsborrel verwelkomen we graag onze leden, ouders van jeugdleden en onze partners!


Volg de eerste module dit seizoen al, dan zorgen we voor een stageplek binnen het trainerskorps van Voorwaarts vanaf volgend seizoen. Je krijgt de kans om de theorie direct in de praktijk om te zetten bij een jeugdploeg met ervaren trainers. Meer weten? Neem contact op met Ellen Cassiers
 
Inschrijven voor de eerste module doe je via deze link

VOORWAARTS is een Trooper-vereniging.

U kan vanaf nu Voorwaarts steunen door uw online aankopen via onze Trooperpagina te doen. https://www.trooper.be/voorwaarts

Per aankoop dat u via onze pagina doet, gaat er een percentje naar onze club. Dit bedrag wordt door het bedrijf achter de webshop betaald. U betaalt altijd hetzelfde onafhankelijk hoe u de webshop bereikt. Maar als u via onze Trooperpagina naar de webshop doorklikt,.... steunt u de club. Er zijn echt ontelbare webshop te vinden op onze Trooperpagina. Probeer het maar eens uit.

https://www.trooper.be/voorwaarts

U kan ook de TROOPERBOT (AKA Botje) installeren.

Wat doet hij voor u? U begint te shoppen. Telkens u op een Troopershop komt, zal hij verschijnen en zeggen: “bliep, bliep, Troopershop gevonden.”. U klikt om Trooper te activeren.

Meer informatie vindt u via deze link https://www.trooper.be/trooperbot

Veel succes en maak Trooper je beste vriend,

Anton

Hierbij de inkomprijzen voor de zaalcompetitie 2022/2023:

8.00 euro (65+ 4.00 euro) --> Topleague = Voorwaarts A & B

5.00 euro (65+ 2.50 euro) --> Hoofdklasse 2A = Edegem A/B & C (alleen Edegem C = 2.50 euro)

5.00 euro (65+ 2.50 euro) --> Topklasse = U19 A & B

2.50 euro --> 2de klasse = U19 C

2.50 euro --> overige jeugd = U15 A & B - U13 A & B

Edegem 2 & U11 = geen inkom

Abonnementen : 50 euro (65+ 40 euro) = voor ALLE thuiswedstrijden van Voorwaarts & Edegem 

koop via deze link je abonnement aan

VOORWAARTS is een Trooper-vereniging.

In deze covid-periode, verlopen veel aankopen digitaal. Daarbij kan je Voorwaarts steunen door uw online aankopen via onze Trooperpagina te doen. https://www.trooper.be/voorwaarts !

Per aankoop dat u via onze pagina doet, gaat er een percentje naar onze club. Dit bedrag wordt door het bedrijf achter de webshop betaald. U betaalt altijd hetzelfde onafhankelijk hoe u de webshop bereikt. Maar als u via onze Trooperpagina naar de webshop doorklikt,.... steunt u de club. Er zijn echt ontelbare webshop te vinden op onze Trooperpagina. Probeer het maar eens uit.

https://www.trooper.be/voorwaarts

U kan ook de TROOPERBOT (AKA Botje) installeren.

Wat doet hij voor u? U begint te shoppen. Telkens u op een Troopershop komt, zal hij verschijnen en zeggen: “bliep, bliep, Troopershop gevonden.”. U klikt om Trooper te activeren.

Meer informatie vindt u via deze link https://www.trooper.be/trooperbot

Veel succes en maak Trooper je beste vriend,

Molinos Premium Rice

Leader Grain

Leader Grain

Voorwaarts nieuws
VOORWAARTS is een Trooper-vereniging.

Aankopen doen online? Ga dan eerste via:

https://www.trooper.be/voorwaarts

Zo steun je onze club!

Verjaardagen
28/01
ELS HERMANS
28/01
ANNEMIEKE HERMANS
29/01
LOES VERMEESCH
03/02
WENKE MEYNCKENS
Met dank aan onze sponsors
Agenda
  January 2023  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Respect

© 2019, website powered by Twizzit.com