Voorwaarts/Molinos Korfbal Club

Tijdens ons jubileumjaar gaan we vaak het verleden terug oprakelen en dat gaan we doen op verschillende manieren.

Maar jij kan ons er zeker bij helpen! Heb je een speciaal verhaal of ken je een leuke anekdote? Deel ze dan met ons via vw100@voorwaartskkc.be 

Ken je zelf de details niet, maar denk je dat het interessant is om een verhaal op te diepen? Laat het ons dan ook weten en geef ons zoveel mogelijk info en dan gaan we er achter aan!

100 jaar Voorwaarts dat vieren en herdenken we met z'n allen!

Een nieuwe eeuw, dus naast een nieuw logo, ook de moment om een nieuwe mascotte te introduceren!
De aankondiging zaterdag gemist? Bekijk hieronder het filmpje opnieuw!
De komende periode gaan we aan de slag om onze mascotte een gepaste Voorwaarts-outfit aan te meten zodat hij er echt helemaal bij hoort.
Maar ondertussen kan jij ook aan het werk want onze mascotte heeft nog een naam nodig! Via dit formulier kan je een suggestie insturen

Koninklijke korfbalclub Voorwaarts bestaat op 8 april precies 100 jaar en om dit jubileum luister bij te zetten, pakt de club uit met een nieuw logo.

“Het vorige logo was het resultaat van wat vrij schetsen, dus het was zeker nodig om iets vakkundig te laten ontwikkelen. Als vertrekbasis namen we het logo van KC Edegem, onze satellietclub die 2 jaar geleden opgericht werd. Het was voor ons belangrijk dat beide logo’s eenzelfde stijl hadden want we zijn immers 1 grote vereniging, om administratief en sportief technische redenen opgesplitst in 2 clubs.” vertelt voorzitter Yves Daelmans.

“Het nieuwe logo bevat een verwijzing naar de koninklijke status, onze kenmerkende groene streep en een afbeelding van een geveterde bal net zoals die in onze oprichtingsvlag verwerkt was.”

Het nieuwe logo werd aan de leden voorgesteld tijdens een digitale nieuwjaarsreceptie.

 

Beste Voorwaartsers,

Onlangs, op 8 april, vierden we onze 98ste verjaardag. Al een gezegende leeftijd, maar we kijken toch wel uit naar de 100 kaarsjes die we in 2022 kunnen uitblazen. Wie had dat gedacht toen we zo’n 25 jaar geleden op een spetterende manier onze 75 jaar gevierd hebben. Het lijkt precies de dag van gisteren.

Een eeuweling worden, is nog specialer en dus gaan we de voorbereidingen voor dit feestjaar reeds starten. Nu we allemaal nog in ons kot vertoeven en tijd hebben om te brainstormen,  lanceren we de voorbereidingen van het feestjaar 2022.

De festiviteiten rond 100 jaar Voorwaarts gaan een heel jaar duren en we willen als bestuur deze activiteiten graag ophangen aan 5 grote dimensies:

  • er moet een groot clubfeest georganiseerd worden
  • we willen graag ook iets blijvends realiseren (en denken daarbij onder andere aan een update van ons logo)
  • als sportclub moet er ook een mooi sportief evenement in het programma zitten
  • niet iedereen kan zich de voorbije 100 jaar voor de geest halen, dus we willen ook graag op 1 of andere manier in de geschiedenis duiken
  • en tot slot moet er natuurlijk ook een “officieel” moment ingepast worden

 

De krijtlijnen zijn er en dus nu zoeken we Voorwaartsers die dit mee willen helpen inkleuren. Dat invullen kan op verschillende manieren: voorstellen formuleren, een sub-projectje coördineren, een helpende hand bieden, …

Heb je zin om mee te helpen of heb je een creatief idee, aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar yves.daelmans@me.com 

Alvast bedankt en hopelijk kunnen we samen feestelijk klinken op 100 jaar Voorwaarts!

 

mvg

Yves

Molinos Premium Rice

© 2019, website powered by Twizzit.com