Heb je zin om te starten met korfballen bij onze club of wil je eerst eens komen kennismaken met deze dynamische sport, dan ben je hier op de juiste plek!

Aansluiten bij de vereniging kan al van jongsaf, zelfs onder de 6 jaar. Op dit ogenblik hebben wij wel geen U6-ploegje, maar de jongste kinderen die al balvaardig zijn, sluiten aan bij de U8 en worden daar optimaal begeleid.

Korfbal is voor alle leeftijden, de actieve teams binnen onze club kan je terugvinden op deze site onder "ploegen". Je kan er ook het overzicht van de trainingsuren vinden, zo kan je zien wanneer je van harte welkom bent op onze terreinen in het Fort 5 in Edegem om eens een kijkje te komen nemen.

Om je zo goed mogelijk op te vangen en van de nodige informatie te voorzien, neem je best op voorhand contact met ons secretariaat via voorwaarts@korfbal.be

Ter informatie hieronder het overzicht van het lidgeld per kalenderjaar ... dat is natuurlijk ook goed om te weten.

  vanaf tot Lidgeld Uitzondering
Senior 2002 …..   180,00 €  
U19/U17 2003 2006   175,00 €  
U15/U13 2007 2010   165,00 €  
U11/U09/U07 2011 2017   150,00 €  
Kuiswaarborg 2002 …..    36,00 € Losse spelers
Occacionele korfballer 2002 …..   120,00 €  
Recreant 2002 …..    85,00 €  
Steunend lid        70,00 €  

Indien u als nieuw lid start tijdens het lopende jaar wordt de volgende korting toegepast

Nieuw lid start       Korting
Tussen januari en februari 0%
Tussen maart en mei 25%
Tussen juni en september 50%
In oktober     75%
Tussen november en december 100%

Lidgeldfacturen worden verstuurd vanuit Twizzit en normaal doen we dit in de maand februari van elk jaar. Lidgeldfacturen worden liefst digitaal betaald.

Nieuwe leden krijgen steeds een inloopperiode in de vereniging. Dus verwacht niet dat we direct om geld komen vragen. Voor nieuwe leden die starten tijdens het kalenderjaar versturen we een lidgeldfactuur in de maand mei, september of november afhankelijk van de startdatum van het lidmaatschap. De lidgeldfactuur zal de korting weergeven zoals aangeven in de bovenstaande tabel.

Formaliteiten om lid te worden van de Voorwaartsfamilie en/of de KBKB (Kon. Belgische Korfbalbond)

Mogelijkheid 1: u wenst zich in te schrijven als lid van Voorwaarts EN de KBKB dan vult u het volgende formulier in

http://www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=30219

Eens dit formulier werd ingediend volgen er 3 stappen

a) Wij creëren een nieuwe account in onze Twizzit omgeving en sturen u, vanuit Twizzit (Kon. K.C. VOORWAARTS v.z.w. noreply@twizzit.com), de vraag om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eens gekozen kan u voor de eerste maal inloggen in onze Twizzit omgeving (https://app.twizzit.com/v2/feed). U kan natuurlijk ook de Twizzit App gebruiken. Te installeren via Google Play of App Store.

b) Wij gebruiken de ontvangen gegevens om een aansluitingsformulier voor de KBKB in te vullen. Dit aansluitingsformulier moet worden ondertekend (door de aanvrager indien ouder dan 18 jaar, door de wettelijke vertegenwoordiger indien jonger dan 18 jaar). Wij doen dit via “onze panda” (https://www.pandadoc.com/). D.w.z dat u een mail zal krijgen van PandaDoc docs@transactional.pandadoc.com om het aansluitingsformulier digitaal te ondertekenen.

Indien de aanvrager nog nooit lid is geweest van de KBKB of indien de medische verklaring is verlopen dan krijgt de aanvrager ook de vraag om de “Verklaring van ontbreken van evidente medische ongeschiktheid” digitaal te ondertekenen. Ook hier gebruiken we "onze Panda".

c) Nadat de formulieren of het formulier (digitaal) werd(en) ondertekend, voegen wij deze/dit toe aan uw profiel in Twizzit en openen de aanvraag bij de KBKB om u lid te maken.

In principe rekenen we op 10 tot 14 dagen tussen de aanvraag om lid te worden van de KBKB en het ontvangen van uw spelerslicentie.

Mogelijkheid 2: u wenst zich in te schrijven als toeschouwer/supporter/familie van Voorwaarts of een Voorwaartslid dan vult u het volgende formulier in:

http://www.voorwaartskkc.be/?oid=25475&pid=28533

Zodra wij het formulier hebben ontvangen, creëren wij een nieuwe account in onze Twizzit omgeving en sturen u, vanuit Twizzit (Kon. K.C. VOORWAARTS v.z.w. noreply@twizzit.com), de vraag om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Eens gekozen kan u voor de eerste maal inloggen in onze Twizzit omgeving (https://app.twizzit.com/v2/feed). U kan natuurlijk ook de Twizzit App gebruiken. Te installeren via Google Play of App Store.

Tot slot EHBTP (eerste hulp bij Twizzit problemen)

Heeft u vragen of hulp nodig bij het gebruik van Twiizzit dan kan u op deze pagina heel veel antwoorden vinden. https://support.twizzit.com/v2/knowledgebase/category/my_twizzit

Toch het antwoord niet gevonden ... dan lezen wij graag uw vraag op dit emailadres cir.kkcv.adl@scarlet.be

Veel succes en misschien tot binnenkort.

KKC Voorwaarts en KC Edegem/Voorwaarts