De 5-0 halverwege de wedstrijd brak ons zuur op.

Een goede wedstrijd van onze fanions, met soms erg mooie korfbalacties en flink wat doelpunten, maar een droge 5-0 die door Boeckenberg werd gerealiseerd net voor én na de rust, deed ons pijn. Er had mogelijks meer ingezeten, maar ons eerste aanvalsvak bleef afwerkend wat achter zondagmiddag en die doelpunten misten we toch wel. Al moeten we ook wel melden dat de thuisploeg maar liefst 4 stippen de nek omwrong.

We kregen een zeer gelijkopgaande wedstrijd met de 6-6 zowat halverwege de eerste helft en tot 9-9 op 8 minuten van de rust. Toen konden we aanvallend een mindere periode met veel onzuiverheden en minder goede keuzes en dat liet Boeckenberg toe om 12-9 uit te lopen bij de rust.

Pas na 5 minuten in de tweede periode kon Liam de score langs onze kant openen, maar dan had Boeckenberg er al 2 extra aangetikt en de bewuste 5 puntenkloof: 14-9. Tot een dikke 10 minuten voor tijd bleef die 5-punten kloof behouden (21-16), maar dichter dan 2 stuks kwamen we niet meer want met enkele zuivere afstandsschoten kon Boeckenberg telkens tijdig tegenscoren.

Man van de match Liam Van Hoof was alomtegenwoordig zowel verdedigend als aanvallend en scoorde er maar liefst 8!

Wedstrijdverloop:

Aanval: Jens Vogels (1) - Thias Van Loock - Lauren Denis (2) - Elin Loos (4)

Verdediging: Lars Kerstens (3) - Liam Van Hoof (8) - Joke Van Maldeghem (4) - Imke Loos

6-5 Joke rondde een mooie aanval af

6-6 Liam heerlijk vrij onder de korf na knap doorzetten van Lauren in verdediging

7-6 stip gemist BKC maar via schot toch op voorsprong na 20 minuten

7-7 strafworp Elin

8-7

9-7

9-8 shot Lauren

9-9 3de stip gemist BKC en aan de de andere kant Elin met een doorbraak als reactie

10-9 tot 12-9 waarbij op slag van rusten een 4de stip gemist werd bij de thuisploeg