Knap seizoen en een tweede helft die we winnen!

Mauro 1 (10 rebounds) - Kobe - Luna 4 - Amber J 1 (10 rebounds)

Liam 4 - Joren (13 rebounds) - Caro 3 - Mirte

Invallers: Jasper 2 - Jakke 1 - Cleo - Amber W

Een mooi seizoen eindigden we niet met een overwinning. Na een 12-7 achterstand bij de rust en een 20-10 tussenstand halverwege de tweede helft eindigen we toch sterk en wilskrachtig met 6 doelpunten op rij naar een 20-16 eindstand. En dus een knappe 8-9 score in de tweede helft. Tijdens het eerste gedeelde van de match bleek Blauw-wit rijper, sterker en slimmer dan wij waar wij nog niet het vermogen hebben om ons spel aan te passen wanneer nodig. We bleven maar van buitenuit ons geluk proberen terwijl Blauw-wit veel drive en gevaar binnen de cirkel bracht. Dit leverde de thuisploeg zes doelpunten op vanuit stilstaande fases, vrijworp en strafworp zeker met een meegaande ref die gretig inging op elke vraag om bestraffing.

Daarbij zijn wij toch nog veel te braaf in. Dus nog veel groeimarge in ons spel. Dat belooft voor volgend seizoen. Tijdens de heenronde van deze veldkompetitie bleven we met 7 knappe overwinningen in het spoor van de toppers Rijko en Blauw-Wit. Rijko stijgt en Blauw-Wit gaat nu de runner-up in.

Tijdens de zaal gingen we full-house en met wat gebibber wonnen we de finale en promoveerden ook in de zaal naar hoofdklasse 1.

Dan kwam de terugronde van het veld en resultaatsgewijs viel deze tegen, we gingen tegen Rijko, Blauw-Wit, Catba en Ganda de boot in. Uiteindelijk eindigen we dus vierde en volgend seizoen wat rijper hopen we dit zeker te verbeteren. Niet alleen qua resultaat maar korfballend kunnen we veel groeien en liggen er nog veel uitdagingen op ons te wachten. De toekomst is aan ons als we maar blijven werken om te verbeteren.

Tot september, groetjes

Peter