Aanval: Renzo De Prins (7) - Robin Dooms - Heleen Denis - Sarah Goethals (1)

Verdediging: Thias Van Loock (3) - Hendrik Peeters (1) - Janne Loos (3) - Claudia Verstappen

Wisselspelers: Jonas Van Loock (3) - Pauline Vandevorst - Bjarne Van Rompaey

Opnieuw een duel met als inzet een plekje in de top van het klassement want het is er momenteel drummen. De top 5 staat immers allemaal kort bij elkaar met max 2 punten verschil en wij hebben nog de wedstrijd tegen Borgerhout/GW in te halen. Zelf kregen we niet direct greep op de match en zo al bij al een trage en wat ongeïnspireerde aanvang met vermijdbare fouten. Boeckenberg wist het eerst te scoren en nam een 0-2 voorsprong. Thias uit het achtervlak dan voor de 1-2. Boeckenberg miste vervolgens een stip maar wat later toch 1-3 en toen lieten wij de mogelijkheid onbenut vanop 2,5 meter om aan te sluiten.

Na 11 min wist Renzo de 2-3 binnen te schieten en wat later bracht hij op een knappe manier de stand terug op gelijke hoogte.

De bezoekers nog eerst naar 3-4 maar Janne direct met de gelijkmaker via strafworp. De ingevallen Jonas bracht ons op een setje voorsprong: eerst vanop de stip en wat later met een jumpshot (6-4).

Boeckenberg verkleinde dan weer de kloof, maar Janne feilloos met de strafworp voor 7-5. Topschutter Renzo haalde uit met een dubbel salvo van op afstand: 9-5. Thias sloot de eerste periode af met een buzzerbeater en zo met een ruime voorsprong de rust in : 10-5

Ook bij aanvang van de tweede helft lukte het niet goed langs onze kant, we morsten met open kansen en zo maakte Boeckenberg de achterstand relatief snel ongedaan. Doelpunt per doelpunt slopen ze dichter tot 11-11 en met een buzzerbeater ter het zowaar 11-12. De eindfase werd erg spannend want er werd om en om gescoord. Eerst de gelijkmaker door Thias 12-12. Sarah vervolgens handig onder de korf, maar direct gecounterd 13-13.

Boeckenberg trachtte dan het tij te keren met het inbrengen van ex-internationals Rick Voorneveld en Jesse De Bremaeker. Die plukten wel hun doelpunt mee, maar konden toch niet het verschil opdrijven.

Tot 16-16 ging het gelijk op, maar met nog enkele minuten te spelen dan toch de 2 punten kloof voor Boeckenberg. Het werd een tactisch spel met om de haverklap wissels en time-outs, maar het was Renzo die eerst met een strafworp en een raak schot op luttele seconden van het einde een punt kon veilig stellen!

Gezien ieder een helft voor zijn rekening nam, een billijk gelijkspel!