A: Stef(4), Jarre, Lieke, Anke

V: Tobi(3), Joppe, Kiki-Roos, Lauren(1)

R: Pjotr, Senne, Saartje(1), Lauri

Uit de heenwedstrijd weten we dat KCBJ een ploeg is die onze spelers minder ligt. Op KCBJ wonnen we nipt met 1 puntje verschil.

We nemen deze week een vliegende start, na 20 seconden staat het al 1-0 voor Voorwaarts na een shot van Stef. KCBJ antwoordt, en na korte tijd staat het 1-1 en wisselen de vakken.

Het spel loopt nu even wat stroever, er worden te veel boogpassen gegeven waardoor het uitwerken enkele keren niet zo goed loopt. Gelukkig blijven Anke en Stef sterk in rebound, kan Jarre mooi onderscheppen en krijgen we de bal wel opnieuw in aanval, waar Tobi met een shot het scorebord op 2-1 zet. Later een mooie rebound en pas van Kiki-Roos, Tobi zet om naar 3-1.

Ook nu volgt KCBJ weer, en gaat de stand naar 3-3.

Na een steun van Tobi scoort Lauren een inloper, en kort voor rust staat het dan 4-3.

Saartje komt in voor Lauren, en we gaan rusten met een 4-4 stand na een penalty voor KCBJ.

Na de rust gaat het snel naar 4-5. Pjotr komt dan in voor Joppe, Joppe neemt de plaats van Jarre in.

Het spel gaat nu even snel heen en weer tussen beide ploegen. Lieke creëert heel wat mooie kansen in het achtervlak, maar jammer genoeg wordt hier niet op gescoord. Stef scoort 5-5 van ver, maar zijn tegenspeler laat zien dat hij van nog verder kan en scoort 5-6. We merken hier ook een mooie rebound van Joppe (niet makkelijk tegen een duidelijk grotere en stevigere heer!), mooie onderscheppingen van Stef, een knappe pas van Tobi naar Saartje die dan 6-6 scoort!

Lauri komt nu Anke vervangen, Anke gaat op de plaats van Saartje spelen. We zijn jammer genoeg het noorden even kwijt, en er volgen te veel shots van KCBJ die wel lukken, terwijl het bij onze spelers even niet lukt. Na 6-8, bij het wisselen van vak, komt Saartje in voor Lauri, en bij een snelle 6-9 komt Lauri voor Kiki-Roos, die op haar beurt Saartje vervangt. 6-10 volgt nog, maar onze U15 geven niet op. Pjotr onderschept mooi de bal, Stef scoort wat later 7-10 op shot.

In een volgende fase neemt Tobi rebound, geeft een knappe verre pas naar Stef in het andere vak, 8-10 komt op het scorebord.

KCBJ laat zich echter niet kennen, en antwoordt – opnieuw met een zeer ver shot – 8-11 is een feit.

Stef en Tobi draaien nu de rollen om, rebound Stef in verdediging, bal terug naar aanval en Tobi scoort 9-11 op pas van Lauri.

KCBJ kan nog één keer raak treffen, we eindigen op 9-12.

Jammer, maar vanop de supportersbank zagen we een toffe match met heel veel inzet van de hele ploeg.

An