Onder een heerlijke nazomerzon kunnen we aan de sleg tegen de eerste uit de reeks. In aanval starten Lora, Olivia, Finn en Tuur met veel enthousiasme. Sue, Wenke, Lee en Sep verdedigen. Zij halen door een goeie defense aan de lijn al meteen een aantal ballen af van Leuven. Ook onze verdedigende rebound is sterk en zo kan de tegenstrever meestal maar tot één kans komen. We zien knap werk over vier in aanval. Tuur wordt foutief afgestopt na mooie steun van Lora, de penalty lukt niet. Na verdere combinaties kan Finn dan het gaatje vinden op aangeven van Tuur. Leuven kan de gelijkmaker scoren en we wisselen een eerste keer van functie.

Onze nieuwe aanval combineert over vier en al snel kan Lee ons voor de rust weer op voorsprong brengen.
Na de rust kan Leuven gelijkmaken na een misverstand en even kater komen ze op 2-3 voorsprong. We komen langszij via een schotje van Finn en gaan erover met een bommetje van Sep. Dan is het enkel nog de tegenpartij die tot scoren komt en we eindigen op 4-7. Het laatste deel van de match verloren we soms het overzicht in de verdediging. Maar dat is zeker geen teken dat we defensief niet goed gespeeld hebben. Integendeel zelfs. Aanvallend was het bij het slot veel minder goed. Balverliezen en slechte schotkeuzes waren gevolg van een gebrek aan loopvermogen. Als we tot het einde van de match willen meedoen voor de punten zal er misschien toch wat meer drive in de training moeten komen. Je speelt zoals je traint.
Toch ook nog even een shoutout naar Olivia die zich figuurlijk én letterlijk smeet voor elke bal. Ze verdient de prijs van de strijdlust!