Dominante eerste helft leidt naar overtuigende 10-2 overwinning

Deze wedstrijd moesten we het zonder Lenka en Lennert stellen. Gelukkig konden we rekenen op versterking uit de U13, met Wenke, Sue, Sep en Finn die de ploeg kwamen aanvullen.

De wedstrijd begon voortvarend. In de allereerste aanval was het Sep die snel de score opende met een strakke 1-0. De toon was gezet. Niet veel later verdubbelde Eric de voorsprong met een prachtig schot vanaf de achterlijn, waarna de vakken wisselden.

De voorsprong bleef groeien. Corneel liet zich niet onbetuigd en scoorde de 3-0 met een vlotte doorloper op een sterke steun van Lander. Hij was duidelijk in vorm en prikte ook de 4-0 binnen, wat het team vleugels gaf.

Een kleine domper volgde echter toen Lander zich blesseerde en vervangen moest worden door Finn. Gelukkig leek dit het team niet te verzwakken. In de daaropvolgende aanval werd er flink geschoten, mede dankzij het uitstekende reboundwerk. Uiteindelijk was het Sep die opnieuw de korf vond en de 5-0 op het bord zette.

Gio voegde zich bij het feestje. Met een scherp afstandsschot zorgde hij voor de 6-0. Bent maakte er met een doorloper, op steun van invaller Finn, 7-0 van. Het publiek genoot van een een-tweetje tussen Corneel en Sue, waarbij Sue de bal beheerst binnenlegde voor de 8-0. Vlak voor rust zorgde Eric voor de kers op de taart met zijn tweede van de wedstrijd, en zo gingen we rusten met een comfortabele 9-0 voorsprong.

Na de pauze verliep het echter minder vlot. De tegenstander kreeg meer grip op de wedstrijd en wist tot twee keer toe de korf te vinden. Diep in de tweede helft slaagde Bent erin om met een doorloper op steun van Wenke, de eindstand vast te leggen op 10-2.

Al met al een solide overwinning, waarbij vooral de sterke eerste helft bepalend was voor het resultaat. Volgende week staan we er weer, hopelijk met dezelfde overtuiging en scherpte!