Edegem Leader Grain A - KCBJ : 13-16

Xander 4 - Mauro 3 - Kobe 1 - Yenthro - Bossie
Luna 3 - Lore - Kia - Elise - Caro 2

Altijd even afwachten hoe de ploegen de overgang van de zaal naar het veld verwerken.  Het koud weertje maakte het nog wat moeilijker.
Ons scorend vermogen hadden we blijkbaar in de zaal achtergelaten 13 % afwerking is veel te weinig om een wedstrijd te kunnen winnen.
Twee stippen werden gemist en de veldkansen gingen binnen aan amper 10 %.  Tegenpartij niet te onderschatten fysiek sterke heren goed in de rebound en ondersteuning en enkele dames die de korf wel wisten hangen.

We misten onze start van de wedstrijd, kwamen dan met een knappe 4-0 tussenspurt bij 6-5 voor het eerst voorop maar vielen dan helaas terug stil. Rust bij 7-10.

Tweede helft wel knap verdedigd en met wat wissels even wat meer schwung tot zelfs 13-12 voorop helaas konden we het niet afmaken.
Te weinig overleg en te snelle kansen nemen en aan de overzijde vinden ze hun tweede adem. Erop en erover en de punten gingen met de bezoekers mee.

Nu even weer een break met het paasverlof en dan binnen drie weken een kans op herstel tegen het sterke Blauw-wit.

13-12 Caro steun Luna

We krijgen kansen genoeg om de voorsprong uit te bouwen want de verdediging is goed bezig helaas te weinig overleg in de aanvallen.