Op een vrijdagavond stonden we klaar voor onze laatste confrontatie van het zaalseizoen, een inhaalwedstrijd tegen Catba A. Er was een beetje spanning in de lucht, want deze wedstrijd zou bepalen of we de 4de plek zouden kunnen afsnoepen van Catba A.

De eerste helft begon met veelbelovende aanvallen van beide teams. Kansen vlogen over en weer, maar de doelpunten langs onze kant bleven schaars. Dit resulteerde in een 5-2 achterstand met de rust. Tijdens de rust voelde iedereen dat er een tandje bijgezet moest worden als we het laken nog naar ons toe wilden trekken. Vastberaden en met de wil om te winnen, kwamen onze spelers uit kleedkamer.

Met pure vechtlust, een betere afwerking en een verdediging die stond als een muur konden we de score doen kantelen in ons voordeel. Met een indrukwekkende 6-8 overwinning op het scorebord konden we de wedstrijd afsluiten. Iedereen heeft alles gegeven om een achterstand om te buigen naar een prachtige overwinning. De tevredenheid bij de spelers was dan ook groot en terecht!

Deze overwinning had niet alleen betekenis voor de wedstrijd zelf, maar ook voor de eindstand van het zaalseizoen. Met deze zege wisten we de 4de plek af te snoepen van Catba A, waarmee we ons seizoen mooi afsluiten.

Dit zaalseizoen was er een van wisselende prestaties. Niet elke match werd met dezelfde inzet gespeeld en er waren zelfs soms grote verschillen tussen de eerste en tweede helft binnen 1 wedstrijd. Gelukkig kunnen we de deur achter ons dichtslaan met een overwinning die de moeite waard was. Het team heeft getoond dat ze kunnen opstaan en terugvechten. Als we deze lijn kunnen doortrekken naar de terugronde van de veldcompetitie, komen er vast en zeker nog veel leuke wedstrijden aan.