A: Anke (2), Fran (3), Oskar (1), Lennert

V: Taco (2), Jarre, Lou, Marie (3)

R: Kaat (1), Stan (2), Seth

Een sterke eerste helft is bepalend voor de eindscore

Na een deugddoende vakantie en weekje rust, staat het duel tegen Vobako op het programma. We mogen geen steken laten vallen, want nog 2 van de 3 matchen te winnen voor die eerste plek in promoleague. Maar onze U15'ers hebben er zin in en nemen een stevige start tegen Vobako.

We komen op voorsprong met inloper van Oskar en shot van Fran achter de korf, 0-2. Het loopt even stroef aanvallend, enkele balverliezen en éénshots aanvallen dringen een time-out op. De coaches leggen nog even de nadruk op de afspraken: meer dynamisch spelen en zorgen voor rebound. Zo gezegd zo gedaan, en onze U15 gaan er als een speer van door. We scoren nog 8x deze eerste helft en krijgen maar 1 tegengoal tegen, 1-10 ruststand met inloper Anke, een dubbel shot salvo van Marie, een dubbele inloper van Fran op aangeef van Lennert en Oskar en tenslotte een inloper van Taco.

Een geruststellende tussenstand en benieuwd wat onze U15 de tweede helft nog in petto hebben.

Kaat, Seth en Stan komen in het veld in de plek van Oskar, Jarre en Lou. We blijven 9 minuten op onze honger zitten voor een doelpuntje. Verdedigend houden we Vobako wel maar op 1 goal. Het is Stan die het verlossende shot brengt en de bordjes naar 1-11 zet. Vervolgens legt Anke een penalty er mooi in, 1-12. Vobako kan ook nog een penalty verzilveren, 2-12. De laatste minuten van de wedstrijd komen Jarre, Oskar en Lou terug het veld op in de plek van Lennert, Taco en Marie. De laatste 2 korven zijn 2 korte shots van Kaat en Stan, eindstand 2-14.

Het aanvallend tempo konden we helaas niet verderzetten in de tweede helft, maar verdedigend hadden we het wel een ganse wedstrijd onder controle. Knap gedaan U15'ers, op naar de volgende wedstrijd tegen Borgerhout.