Edegem Leader Grain A - Hoboken A : 27-18

Mauro 8 - Kobe 3 - Xander 4 - Jarno 1- Liam - Yenthro

Kia 4 - Lore 4 - Caro 3 - Cleo (8 rebounds)- Elise

Na wat mindere weken, zeker wat resultaat betreft, was deze laatste thuiswedstrijd in deze zaalcampagne de ideale gelegenheid om de kompetitie in schoonheid af te sluiten.  En dat deed Edegem Leader Grain met verve.  Rest ons nog volgende week de verplaatsing naar Rijko en een laatste gelegenheid om een top drie ploeg te verslaan. Onbevangen er volledig voor gaan zou ik zeggen.

Aan een hoog percentage afwerkend sloegen we de kloof in de eerste helft. Vooral Mauro,Kia en Lore waren op de afspraak.

In het eerste kwart werkte we af tegen 1 op 3 kansen halverwege zaten we aan 25 % .

Met een grote voorsprong , 17-8 bij de rust, is het altijd moeilijk om de concentratie aan te houden en zakte dus begrijpelijk ons niveau tijdens de tweede helft.  Om toch te eindigen met 27 korven aan 20 % , knap.

De meest markante scores :

1-0 Jarno na vijf seconden
6-2 via een uitstekende Kia de kloof geslagen
10-3 Xander , de eerste helft weer alomergenwoordig in het spel, rebounden en afwerken
12-3 Caro krijgt terug meer vertrouwen
13-3 Kobe shotten rebounden assist aan zichzelf en scoren voor de tienpuntenkloof
14-6 Mauro werkt vandaag super af, ook goed aangespeeld door zijn vakgenoten
15-7 Lore elke week meer vertrouwd in het eerste
17-8 Kia zorgt voor de rustcijfers

18-10 Moeilijke opstart na de pauze : Mauro breekt de ban
20-14 Kia na een uitgesponnen aanval
23-14 Xander en we zijn terug volledig gelanceerd
24-15 Kobe op shot
25-15 Mauro steun Kobe