Ongeslagen reeks na meer dan 60 wedstrijden afgebroken.

Edegem /leader Grain - Hoboken B 14-15.

Liam 3 - Jasper 1 - Yenthro 2 - Nico (15 rebounds)-Jarno
Fie 3 - Maartje - Elise 2 - Amber W 3 - Caro C

Na meer dan 2 seizoenen en ongeveer 60 wedstrijden is het dan ook toch gebeurd , de B ploeg heeft verdiend verloren.

De eerste helft ging nog vrij goed met een 11-7 voorsprong bij de rust maar de tweede helft gingen we volledig de mist in.

Hoboken bleef strijden en won op het einde verdiend.

We waren onmachtig in de afwerking en brachten er aanvallend niets meer van terecht.

Einde van een lange reeks ongeslagen wedstrijden.

8-4 Yenthro na goede steun Maartje
Maartje trouwens uitstekend verdedigend op ex-internationaal Veronique Biot.
9-5 Knappe omdraaier Elise
10-5 Grootste voorsprong score Liam
11-6 Elise op shot
11-7 Rust

Na deze kloof te hebben geslagen verwacht iedereen dat we de voorsprong verder uitbreiden.

Het tegendeel is echter waar, de tweede helft te weinig beweging in de aanvallen en gebrek aan inspiratie in het spel brengtt Hoboken helemaal terug in de match.

12-7 nog knappe afwerking korte kans Yenthro
13-10 Liam steun Fie
13-13 Hoboken gelooft weer 100 % in stunt
14-13 Fie uitgespeeld verstandige keuze helaas ook ons laatste wapenfeit

Voordeel als een lange reeks successen wordt afgebroken is dat we vanaf volgende week een nieuwe reeks kunnen starten.

Nog een bedankje aan Jan voor het objectief leiden van onze meeste thuiswedstrijden.