Stilaan geraakt de gekwetsenboeg wat leger en zagen zo we enkele kernleden terug hun opwachting maken op het terrein.

De laatste thuiswedstrijd werd een spannende partij waarbij het verschil werd gemaakt in de laatste 10 minuten.

Voorwaarts/Molinos - Borgerhout/GW 21-17

Aanval: Christoph Hellemans (2) - Leon Geurts (3) - Tine Vandyck (4) - Mirte Druyts (3)

Verdediging: Jonas Van Loock (1) - Robin Dooms (2) - Janne Loos (2) - Sarah Goethals (1)

Wisselspelers: Joran Hertogs (2) - Renzo De Prins (1) - Pauline Vandevorst - Liam Scheers

Leon opende de score met een knappe drive en bracht ons zo op 1-1.

Via treffers van Robin, Mirte achter de korf en Leon stond het 4-4 na 10 minuten wedstrijd. Borgerhout/GW dan een stuk efficiënter dan wij en zo zagen we ze even uitlopen met enkele doelpunten. We brachten goede aanvallen, maar de doelpunten bleven uit met gevolg een 8-11 achterstand. Een sterk slot met Robin op doorbraak, Leon met zijn derde en Tine met een ultiem schot (nog 1 seconde op de klok) zorgden er voor dat we met een 11-11 stand de vernieuwde kleedkamers (eindelijk!) indoken.

In de eerste aanval na de onderbreking strafte Sarah de onoplettendheid van haar dame af onder de korf en de 12-11,, maar de voorsprong was van korte duur want Borgerhout/GW dadelijk met de gelijkmaker.

Via Mirte, een strafworp van Janne en schoten van Joran en Christoph, overigens na uitstekend samenspel van het vak, kwamen we op een 16-13 voorsprong. We konden deze echter niet verder uitbouwen en moesten Borgerhout/GW terug langszij dulden zowat halfweg: 16-16.

Onder impuls van Tine met een schot, gevolgd door een sterke doorbraak kwamen we op 18-16. Een derde verschil zou de match beslechten en die kwam er ook via de ingevallen Renzo, die knap binnen schoot na eerst zijn tegenstrever het bos in gestuurd te hebben. Met een strafworp van Joran en een vrije bal van Tine werd de overwinning een feit. Knappe afsluiter in de Nachtegaal!