A: Lander, Finn, Moly, Lina
V: Eric, Joppe, Kiki, Lenka
Wisselspelers: Lennert, Lars

Uitzonderlijk spelen we deze thuiswedstrijd in Aartselaar. Onze spelers vinden tijdens de eerste helft inspiratie bij de wedstrijd van de U13 die er een kolkende wedstrijd hadden opzitten.

Bij de eerste aanval opent Lina de score op doorloper, met de steun van Lander. Ook Appels is meteen op de afspraak. Zij maken er op een "diefke" 1-2 van. Joppe schreeuwt het uit van vreugde als z'n shot binnen gaat en de score terug in evenwicht brengt. Met deze gelijkmaker drukt het volledige team het gaspedaal stevig in. Ons 3e doelpunt is een schoontje: Molly trekt de aandacht naar zich toe met een doorloper en speelt met een doorsteekpas Lina aan. Haar shot gaat binnen.  Lina maakt ook het volgende doelpunt, met een shot langs de zijkant van de korf. Eric scoort met z'n handelsmerk: nen knaller van ver. Kiki scoort de 6-2 tijdens het rondspelen door een opening te benutten. Dat is dan weer haar handelsmerk. Molly scoort nog een shot en Lina een doorloper op steun van Lander (8-2).

Voor de rust vervangt Lennert Lander, die op zijn beurt Joppe vervangt. Na de rust komt Lars in de plek van Molly. Lander brengt ons vervolgens op een geruststellende 9-2 voorsprong. Kiki verzorgt de steun voor zijn doorloper.

Maar dan ...

... dan is het vat af.

Hoe meer tegendoelpunten Appels scoort, hoe meer vertrouwen zij krijgen en hoe meer grip onze titanen op de wedstrijd verliezen. Om het tij proberen te keren, komt Joppe voor Eric en Molly voor Lars. Maar helaas. Wat even na de rust een wedstrijd leek die we niet kunnen verliezen, eindigt op 9-10. Natuurlijk is dit zonde, maar we mogen niet over het hoofd zien dat de eerste helft heel goed was. Met snel samenspel, individuele flitsen en een mooi afwerkingspercentage. Eens de ontgoocheling een plaats gekregen heeft, moeten we als één team verder!