Voorwaarts Korfbal Club

De zon scheen, ook in Schoten..


Uw verslaggever is er nu sneller bij door allerlei omstandigheden, maar vooral omdat dat hij niet nog eens onder zijn voeten wilt krijgen van de T-ploeg...

De wedstrijd dan..De vierde keer dat we tegen ASKC moesten optreden dit seizoen. De T-ploeg had de volgende opstelling in petto. In het A-vak: Janne(1), Chloe, Axel(2) en Yenthro(1) en in het V-vak: Lore(1), Elise, Kaelan(2) en Xander(1) en op de bank vonden we deze keer Fie(1) en Tia

Desondanks de loodzware hitte begon Voorwaarts aan een hoog tempo en dit resulteerde al snel in een korf. De openings korf werd gemaakt door Axel door een kort shot en dit in minuut 3, 0-1. Voorwaarts bleef goed rondspelen, echter de tegenstander wou niet meedoen. Doch Voorwaats wou korfballen en zo geschiede. In minuut 8 korfde Yenthro via een inloper de 0-2. Voorwaarts bleef baas met af en toe eens een uitschieter van ASKC, maar onze verdediging stond pal mede door de goede coaching. In minuut 11 was het Xander time, deze 0-3 kwam er via een inloper. Toch jammer dat deze U14 groep in een reeks spelen waar geen tegenstand te bespeuren is. Soit in minuut 18 was er nog eens rocket-man, dat was even geleden, 0-4. In minuut 24 zette Janne via een inloper de 0-5 op het scorebord.

Ice-tea en Cola zero time voor de supporters en water en lommerte voor onze U14.

Tia en Fie mochten zich stilaan opwarmen, opwarmen ze hadden hat al warm genoeg, mij dunkt, Maar de 8 die op het veld stonden bleven rustig verder doen. In minuut 6 scoorde Ax-man zijn tweede van de dag via een zeer snelle actie via Yentho en dan een coole inloper, mooi zo, 0-6. Fie kwam Janne vervangen en Tia kwam Elise vervangen. ASKC kwam nu wat meer opzetten en zo geschiede in minuut 9 kwam de 1-6 op het scorebord. Voorwaarts wou er vaart in zetten, maar ASKC blokkeerde de boel alsook de afzerking bleef wat ondermaats. In minuut 16 scoorde ASKC nog eens, 2-6. Het teken voor Fie dat het genoeg is geweest en scoorde met een mooi afstandschot de 2-7 in minuut 16. twee minuten later scoorde ASKC nogmaals, maar wel de laatste keer, 3-7. Rocket-man was op temperatuur geraakt en in minuut 21 zette hij zo de 3-8 op de bordjes. Alsook Lore had het wel gehad en legde in minuut 24 de eindstand op de bordjes, 3-9.

Weer een wel verdiende overwinning. Nog twee wedstrijden en als ze deze allle twee winnen, dan hebben onze U14 geen enekel wedstrijd verloren dit seizoen. Van een knal prestatie gesproken.

Uw verlaggever,

Guy

‘t Was er aan te zien dat deze ‘doordraaiwedstrijd’ geen belang meer had……

Voorwaarts plaats zich voor de kruisfinale.

We sluiten de kompetitie af met een vlotte overwinning.

Kompetitie afgesloten met keurige overwinning.

Op Linkerover kan het ook gezellig zijn...

De eerste van drie finales…….het blijken er maar twee te moeten zijn !

Schitterende en uitgekookte overwinning van onze fanions !

De onzen moesten zich herpakken na de verloren midweek match tegen AKC B. De matchen tegen Temse zijn gewoonlijk een dubbeltje op zijn kant, dus makkelijk zou het zeker niet worden. En dat is ook deze keer niet het geval : na een goede start, staan we bijna heel de wedstrijd achter met 1of 2 korven en gaan op het einde erop en erover om op een diefje met 9-10 te winnen. Het was zeker niet onze beste match maar we hebben getoond dat we er terug voor kunnen vechten !

Lachende spelers, zonnende supporters, tevreden coaches, prachtig weer, een mooi grasveld, twee korven en een korfbal. Wat kan je nog meer verlangen? ;-)

In deze vervroegde wedstrijd bevestigde AKC zijn goede wedstrijd van de vorige keer, onze U12’ers probeerden wel en bleven ervoor gaan, maar zij komen nog wat te kort om AKC het echt moeilijk te maken.

Vandaag de eerste wedstrijd van de terugronde, terugronde die we aanvangen met als doel onze koppositie in de rangschikking te verdedigen.

Wat een heerlijk zonnetje in het Fort V, onze U8jes hadden er duidelijk zin in...

Onverwachte afloop na een overheersende eerste helft.

Knappe overwinning tegen een sterke tegenstander!

Een verdiende overwinning voor onze U12.

Met een stevig windje, de helft van de temperatuur van vorige week en zelfs enkele druppels starten we onze match op Gentse bodem.

 

© 2017, website powered by Twizzit.com