Dramatische eerste helft zorgt voor een seizoenseinde in mineur.

Dat de coaches wat anders in gedachten hadden voor deze laatste wedstrijd in de reguliere competitie, mocht blijken uit de time-out die al na 4 minuten moest genomen worden. Toen keken we reeds tegen een 5-1 achterstand aan! Een kentering kwam er niet, wel AKC/Luma heel gemakkelijk met 2 treffers naar 7-1 en een tweede time-out met nog geen 7 minuten op de klok, drong zich op.

AKC/Luma stond prima te ballen, maar gaf bovendien ook een lesje in efficiëntie. Wij verdedigden belabberd, maakten onnodige (stap)fouten, kregen geen bal gemaakt (aanvoerder Jens scoorde er weliswaar 11, maar moest eerlijkheidshalve ook verdedigend in het stof bijten) en bleven individueel onder ons niveau. Jammer voor deze afsluiter onder prima weersomstandigheden, waarbij AKC/Luma vanop alle posities tot scoren kwam en ons met een stevige 20-8 naar de kleedkamers stuurde.

Match gespeeld en pas in de laatste 10 minuten van de wedstrijd konden we de achterstand net iets minder uitgesproken maken (van 26-15 naar 29-22).

Lichtpunt was de invalbeurt van Hendrik die reboundend toch wat weerwerk wist te bieden tegen Jari Hardies en net zoals in het tweede zijn goaltjes meepikte.

Afsluiten doen we op een 6de plaats en dat is toch te weinig voor deze spelersgroep. Nu 2 maanden rust en dan focus naar het nieuwe seizoen!

Cijfers

Aanval: Jens Vogels (11) - Lars Kerstens (5) - Janne Loos (1) - Lauren Denis (1)

Verdediging: Christoph Hellemans - Liam Van Hoof - Joke Van Maldeghem (1) - Elin Loos

Wisselspelers: Thias Van Loock (1) - Imke Loos - Hendrik Peeters (2)