Ons tweede sluit de competitie af met winst

Renzo opende de score in onze eerste aanval, AKC/Luma wat later via strafworp gelijk, maar met schoten van Thias, Mirthe zwaar onder druk en Hendrik met een stip naar 1-4 op 2 minuten tijd. Wat volgde waren veel één-schotsaanvallen langs beide kanten. Via een score van Joran en Hendrik handig onder de korf bleven we de 3-puntenkloof behouden halverwege de eerste helft (3-6). De inzet bleef hoog, maar de afwerking laag en dus qua doelpunten was het vervolg van de eerste helft een mager beestje. Met nog strafworpen van Pauline en Henk gingen we zo met 6-8 de rust in.

De tweede helft een zelfde beeld totdat Renzo met een one-ander de score op 6-9 bracht, het tegendoelpunt volgde snel en daarna opnieuw Hendrik “de man van de snoepers” dixit Ronny Geurts met een bal onder de korf. Gedronken werd er halverwege bij een 8-10 stand. Renzo met twee zuivere schoten na elkaar bracht ons 4 doelpunten voor en met schoten van Tine, nog eentje van Renzo en Hendrik weerom onder de korf met zijn 5de behielden de 4 punten voorsprong (11-15). Sarah éénhandig op assist van Thias voor de 11-16 en het slotakkoord was nog voor de thuisploeg (13-16).

Cijfers:

Aanval: Hendrik Peeters (5) - Renzo De Prins (5) - Sarah Goethals (1) - Tine Van Dyck (1)

Verdediging: Thias Van Loock (1) - Joran Hertogs (1) - Imke Loos - Mirthe Druyts (1)

Wisselspelers: Pauline Vandevorst (1) - Leon Geurts - Claudia Verstappen