De wedstrijd van ons tweede team begon precies rond minuut 10 toen Jonas onder druk van de shotklok de score opende met een wegtrekker, maar toen stond er al een 4-0 op het scorebord. De aanvangsfase kenmerkte zich met veel 1 shotsaanvallen en weinig getimede passing zodat het aanvallend erg moeizaam was. Na de openingstreffer kregen we meer vat op de match en ons antwoord uitte zich in een 0-4 met eerst Robin uit de rebound, Imke en Jonas vanop afstand en Mirte rondde een uitstekende vak-combinatie mooi af: 5-5 na een kwartier. Floriant snel terug met de voorsprong en die behielden ze tot bij de rust: 10-8.

Na de onderbreking bleef ons boekje nog even dicht, maar dan toch Floriant met de 11-9; met treffers van Tine, Bjarne en Jonas kwamen we voor het eerst aan de leiding na 10 minuten ballen: 12-13. We konden ons momentum echter niet doorzetten en zo kregen we een gelijkopgaand vervolg en gingen de laatste 5 minuten in met een 16-16 stand. Toen kregen we vrij snel drie te gemakkelijke doelpunten tegen en een slotoffensief via een stip van Bjarne en een korte kans van Imke deed ons ultiem op 1 doelpunt stranden.

Topleague B: Floriant - Voorwaarts/Molinos 19-18

Aanval: Jonas Van Loock (4) - Liam Scheers - Mirte Druyts (3) - Pauline Vandevorst

Verdediging: Bjarne Van Rompaey (5) - Robin Dooms (1) - Imke Loos (3) - Sarah Goethals

Wisselspelers: Tine Van Dyck (2) - Lander Rosiers