A: Lauren, Saartje (1), Yani, Loris (3)

V: Nore, Lauri (2), Stef, Quinten (3)

R: Kaat, Senne

Al van bij de start was het duidelijk dat er veel gevaar in de voorwaarts aanval zat, en er verschillende kansen kwamen.  We werkten wel iets minder goed af dan gewoonlijk. 

De eerste helft opent Saartje de score met een strafworp.  Vervolgens twee doelpunten via doorloop, eentje van Loris op steun van Saartje en vervolgens Quinten op steun van Nore.  Lauri besluit de eerste helft met een omdraaibal, waar er deze week tijdens training op geoefend is. Ruststand: 4-0.

De tweede helft krijgen we een wat valse start. Temse scoort vrij snel, en onze aanval start nogal rommelig.  We vinden dan toch de mand via Loris, en de vakken wisselen.  De doelpunten gaan de tweede helft nogal gelijkopgaand: bij voorwaarts scoren Lauri en Loris via shot, telkens ook met een antwoord van Temse: 7-3.  Quinten legt onze laatste twee doelpunten vast met een doorloopbal op steun van Lauri, en vervolgens met een shotje.  Temse kan nog met de laatste gaan lopen: 9-4.

Nog steeds ongeslagen.  De eerste helft ging misschien wat te makkelijk, waardoor de afwerking een beetje slordiger dan anders was.  We zullen ook een stapje meer inzet moeten tonen als we de top 3 ploegen gaan ontmoeten. Volgende week komt er zo eentje aan: ASKC A, dan zullen we zeker uit ons bovenste vaatje moeten tappen.  Maar we zijn ervan overtuigd dat het dan ook moet lukken.  Tot dan,

Ilse