Spelers: Senne, Stef, Xander, Jarre, Nore, Saartje, Lauri, Lauren, Lieke, Kiki-Roos

Onze B-ploeg kreeg zaterdag na 2 weekends zonder wedstrijd Aalst op bezoek. We zagen, in tegenstelling tot de vorige wedstrijd op Appels, een slaapverwekkende vertoning te zien de eerste helft. 

Aalst bevroor de bal en wij waren niet gedreven genoeg om meer in te zetten op ballijnpress / balrecuperatie. We liepen gezapig achter onze tegenstander aan. Wanneer we dan eindelijk de bal onderschept hadden, zorgden foute passings in aanval, dat we überhaupt niet aan aanvallen toekwamen. Pas na 15 minuten zien we de eerste goal: 0-1 voor Aalst. Wanneer Stef via een schot de 1-1 binnenknalt, kunnen de vakken draaien.

Binnen de minuut Aalst naar 1-2 maar Lauri in de volgende aanval counterend: 2-2. in de overige tijd van de eerste helft, vindt enkel Saartje nog de korf, en zo gaan we, onder een stralend zonnetje rusten met 3-2.

Na de pauze (ik vermoed dat de speech van de coaches aan de rust hier toe heeft bijdragen) zien we toch een iets gedrevener Voorwaarts/Molinos. In het aanvalsvak zien we meer beweging en secuurdere passings, al verdwijnen er in de tweede helft uiteindelijk ook maar 3 stuks in de gele mand. Nore 4-2 (schot), Lieke 5-2 (inloper), Aalst 5-3 en uiteindelijk Stef die de 6-3 eindstand op het bord schiet.

De twee punten zijn binnen, doch hopen de supporters om volgende week terug de verbetenheid te zien zoals bij de wedstrijd tegen Appels voor de paas-break.

Kevin