Spelers Nore, Lieke, Saartje, Lauri, Pjotr, Senne, Quinten, Loris, Oskar

Eerste weekend van onze veldcompetitie na de zaalperiode worden we met onze B-ploeg op Appels verwacht. De A-wedstrijd werd uitgesteld dit weekend dus kunnen we onze B-ploeg aanvullen met A-spelers. Ook bij Appels merken we bij 't aantreden veel A-spelers dus dat belooft een pittige wedstrijd te worden. 

Zeer vroeg, vooral ook door de overgang naar zomeruur, starten we de wedstrijd. Het eerste deel van de 1e helft is voor Appels. Elke bal die ze omhoog werpen gaat door de mand en zo worden we even overdonderd en kan Appels 5-0 uitlopen.

Maar onze U15'ers maken een vuist en laten vooral de moed niet zakken door deze achterstand. Het 2de deel is dus voor ons. Loris scoort de openingstreffer via vrijworp 5-1, en na de 6-1 laten wij even zien dat we ook een 5-0 tussenspurt op het bord kunnen zetten. Scoren voor Voorwaarts/Molinos: Lauri (pen), Saartje (korte kans), Loris (schot) en 2x Quinten met als gelijkmaker een mooie omdraaibal op pas van Pjotr. 6-6 en rusten geblazen.

Na de rust zijn wij baas op 't veld en kunnen we via Loris 2x en Lauri op inloop uitlopen naar 6-9. Oskar is ondertussen Pjotr komen aflossen. Maar... Appels laat zich niet van de kaart brengen door de achterstand en geeft ons van hetzelfde laken een broek. Ze scoren 3x op een rij en zo staan de bordjes terug gelijk: 9-9.

Dat beloven enkele spannende slotminuten te worden! Quinten kan ons met een stip terug op voorsprong brengen 9-10, maar in de 'dying seconds' kan Appels de gelijkmaker maken en bepalen ze zo de eindstand op 10-10.

Een knappe wedstrijd van onze U15'ers. Met nog Aalst en Temse in de reeks, krijgen we vermoedelijk nog mooie tegenstanders en wedstrijden, waarvan we weer kunnen bijleren. Even paaspauze nu en dan vliegen we er opnieuw in!

Tamara