Aanval: Lars Kerstens (3) - Jens Vogels (5) - Imke Loos - Elin Loos (3)

Verdediging: Christoph Hellemans (1) - Liam Van Hoof (4)- Lise Van Maldeghem (2) - Lauren Denis (1)

Kwik kon de openingstreffer van Liam nog counteren, maar daarna werd het de hele wedstrijd op achtervolgen gezet. Onze groen-witten liepen 7-2 uit, maar dan Kwik met 3 treffers op rij naar 7-5 maar dat was het signaal om opnieuw met zuivere verre schoten uit te pakken en zo naar een maximale 12-6 uit te lopen. Tot ongenoegen van coach Gert lieten we alsnog Kwik de kloof wat verkleinen net voor de rust : 12-8.

Van een eventueel sprankeltje hoop lieten de onze niets heel want met 4 doelpunten op rij stond het 16-8 en dus opnieuw een dubbele voorsprong op het bord. Dan brak een moeilijk moment aan waarbij de doelpunten minutenlang uitbleven en Kwik toch enkele korven kon maken. Bij 16-13 was het Elin die vanuit het achtervlak een belangrijke treffer liet aantekenen en werd de match binnengehaald. Christoph en Lise zorgden voor de eindstand en belangrijke punten voor Voorwaarts/Molinos want nu richten we ons vizier op de top 4 en dus kruisfinales!

Enkele cijfers: onze dames wonnen het onderling duel met duidelijke 6-1 cijfers! Scherpschutters Jens en Christoph lieten ze zich zondag voornamelijk opmerken met balrecuperaties: Jens 20 aanvallende rebounds en Christoph 15 stuks!