Dames: Tine Van Dyck - Cleo Van Laeken - Sarah Goethals - Jasmien Van Steyvoort

Heren: Hendrik Peeters - Jens Lauwers - Jens Verbruggen - Liam Van Hoof

Wissels: Bjarne Van Rompaey - Nico Verstappen - Janne Loos - Pauline Vandevorst -Joke Van Maldeghem

 

Op het moment dat ons tweede team aan de bak moest, had de zon nog geen doorbraak kunnen forceren en dus was het minder aangenaam een achterverdedigend Sikopi/Chase partij te geven.

Het werd een spannende wedstrijd omdat beide teams gelijke tred hielden tot in de slotfase. In de openingsfase was het Jens Verbruggen die met 3 treffers ervoor zorgde dat we op een 6-5 voorsprong kwamen. Soms was het lang wachten op een doelpunt en dan vielen ze soms snel achter elkaar. Zo counterde Jens Lauwers per direct de 6-7 met een ver shot. Via een doorbraak van Tine kwamen we wat later weer op voorsprong (8-7) en met 10-8 gingen we de rust in (schot van Sarah en een korte kans van Hendrik).

Geen verdere uitdieping van de voorsprong in de tweede helft, wel Sikopi/Chase dat traag maar zeker wel de doelpunten lukte en zo 10-11 voor kwam. Cleo met een “inkruiper”, Liam handig onder korf en een shot van Bjarne brachten ons weer aan de leiding op het bord: 13-12. Sikopi/Chase weerom gelijk, maar een shot van Liam en een rebound doelpunt van Hendrik zorgden voor de winst. Een stip betekende nog een mildering, maar de overwinning kwam niet meer in het gedrang.