Aanval: Jens Lauwers (3) - Hendrik Peeters (3) - Jasmien Van Steyvoort (1) - Janne Loos (2)

Verdediging: Jonas Van Loock (7) - Jens Verbruggen (4) - Cleo Van Laeken (2) - Kia Colin (1)

Wissels: Bjarn Van Rompaey (1) - Fie Mommen - Joke Van Maldeghem - Nico Verstappen (1)

 

Ons tweede, aangevuld met enkele U19’ers, begon matig aan de wedstrijd en zag Floriant een 2-0 voorsprong nemen. Na 5 minuten kon Jens Verbruggen de nul van het bord halen, maar daarna was het opnieuw een handvol minuten wachten op de tweede treffer, ditmaal uit handen van de andere Jens. Gelukkig waren de scores langs Floriant-zijde ook beperkt en kwamen we stilaan onder stoom. Het was Jonas die halverwege de eerste helft met een wegtrekker de 4-4 lukte. Tot 7-7 ging het gelijk op, maar via opnieuw Jonas, Cleo met een knappe omdraaier en Janne met een shot kwamen we 7-10 voor en dat met nog 10 seconden te spelen. Evenwel nog genoeg tijd om Floriant de marge te laten verkleinen: 8-10 bij de rust.

Bij het hernemen werd direct de toon gezet, of dat dachten we toch, met een score van Kia in de eerste aanval, wat later gevolgd door een shot van Jens Verbruggen : 8-12. We konden echter niet genoeg doorduwen en plots Floriant weer langszij (15-15) na 9 minuten spelen. Een sterk acterende Jonas met z’n 6de bracht ons weer op voorsprong, maar wat later opnieuw gelijk 18-18 en nog 10 minuten tot het einde. Het luidde echter geen spannend slot in want plots lukte het allemaal wel. Eerst Janne met een shot, daarna de ingekomen Bjarne met een rake eerste poging en Cleo na een lange aanval: 18-21. Jens Verbruggen en Jasmien met een doorbraak zorgden voor 18-23. De ingevallen Nico zette ook zijn eerste kans om en Jonas maakte z’n 7de van de avond knap onderhands.

Zo eindigt Voorwaarts/Molinos B een prima seizoen bovenin het klassement met 20 punten (10 keer winst en 4 verliesmatchen)!