Aanval: Liam Van Hoof (3) - Jens Vogels (7) - Lauren Denis (5) - Imke Loos (2)

Verdediging: Christoph Hellemans (8) - Brice Mardesson (2) - Elin Loos (2) - Lise Van Maldeghem (3)

Wisselspelers : Jens Verbruggen, Sarah Goethals (1), Jonas Van Loock, Joke Van Maldeghem, Bjarne Van Rompaey

Voorwaarts/Molinos heeft op een mooie manier de laatste thuiswedstrijd van het seizoen afgesloten. Het begon als een wervelwind aan de wedstrijd met direct een score uit de eerste poging (shot Liam) en wat later Lauren met ook haar eerste poging raak.

Daarna volgden de uitstekende aanvallen elkaar op, maar misten we precisie. Een mooie doorbraak van Lise en Lauren met haar derde bom brachten de stand op 7-3 en zo waren we helemaal gelanceerd. Een knappe beweging van Lise zette haar verdedigster in de wind en haar doorbraak was goed voor de 8-3. Christoph’s vizier stond ook op scherp en hij lanceerde van ver voor de 10-5 gevolgd door een omgezette stip van Lauren, op dat moment haar 4de score uit evenveel pogingen!

Christoph lanceerde niet alleen pogingen vanuit het eigen vak, maar bediende met een streep vanuit verdediging Brice die foutief gestopt werd en 13-7. Elin had tot dan toe wat pech in de afwerking gekend, maar met een “losse” zorgde ze opmerkelijk voor de 16-8 en tevens de ruststand!

Na de pauze ontbrak het ons opnieuw wat aan scherpte in de afwerking en zo kon Meeuwen via 2 scores wat goed maken van de achterstand, maar niet voor lang want Brice opende de score langs onze kant (17-10) en van 18-11 ging het in een ruk naar 23-11 waarbij de schitterende 22-11 tot stand kwam van nu een geweldige pass van Brice vanuit het verdedigingsvak naar Liam die knap van kortbij binnen legde.

Halfweg de tweede periode stond het 23-14 en zo duwde Voorwaarts/Molinos nog even door met nog 10 stuks in het laatste kwart. 

Toen Imke de 29-17 scoorde, hadden de startende 8 allemaal hun bijdrage in de score geleverd!

Aanvoerder Jens dikte zijn doelpuntentotaal aan met 7 stuks, maar hij begon er pas aan toen het al 11-6 stond. Hij pikte zijn doelpunten mee terwijl hij z’n vakgenoten steeds mee in stelling bracht. Knap!

Onze A-ploeg trof 33 keer raak uit 133 pogingen, goed voor een afwerkingspercentage van 25%.