Aanval: Bjarne (3) - Jonas (3) - Pauline (2) - Tine (5)

Verdediging : Lars (7) - Jens L (1) - Sarah (2) - Cleo

wisselspelers: Hendrik (1), Jens V (1), Janne (1), Joke

Ons tweede heeft de laatste thuiswedstrijd overtuigend gewonnen. Na een ferme start, leek het er even op dat Meeuwen via 4 treffers op rij terug in de wedstrijd kwam (12-8 bij de rust), maar toen onze groen-witten met een 6-0 uitpakten in de tweede helft was het over en uit.

In de openingsfase liet Tine zien helemaal terug te zijn na haar blessure en zorgde voor de eerste twee doelpunten. Ze was “on fire” want wat later deed ze de vakken weer draaien met een dubbele score (7-3). Lars was dezelfde mening toegedaan en met een doorbraak en shot zorgde hij voor de 9-3. Jonas schoot de 10-3 binnen en toen volgde de remonte van Meeuwen waardoor het plots 11-7 stond. Opnieuw Jonas van ver doorbrak die reeks en wat later bracht Lars met z’n derde de ruststand op het bord.

Voorwaarts/Molinos kwam goed uit de kleedkamer en Tine gaf het voorbeeld. Pauline, vanuit het achtervlak, legde netjes de 14-8 binnen. Jonas van ver na een heel lange aanval en de ingevallen Jens Verbruggen legden de 17-9 vast. Meeuwen nog even met een vrije bal, maar dan volgde de verschroeiende 6-0 en met 23-10 de match helemaal in een finale plooi.

De 23-10 was trouwens van een mooie makelij met een combinatie Jens - Jens door Jens Lauwers afgewerkt. Ook de 25-11 via Hendrik onder de korf mocht gezien worden.

Met een dubbele voorsprong (26-13) werd een prima wedstrijd van Voorwaarts/Molinos B afgefloten.