Lauren (3), Lieke, Nore (1), Saartje (2), Lauri (6)

Roman, Pjotr (1), Stef (1), Senne, Quinten (1)

Voorbije weekend jammer genoeg geen wedstrijd voor onze A ploeg. Omdat we toch over zaaluren beschikten, konden we last-minute nog een oefenpartij organiseren met onze U17. Hierna stond nog de wedstrijd van onze B ploeg op het programma tegen Kwik.

We starten sterk aan de wedstrijd en al snel kan Lauren via inloper de eerste goal maken. Saartje verdubbelt de score via pas van Stef, 2-0. Kwik scoort tegen en dit zal ook de enigste goal van de eerste helft zijn voor hen. Vervolgens geven de onzen gas en wordt er lustig gescoord:

3-1 door Nore, Lauren op inloper via aangeef Stef, Saartje met shot achter korf, Lauri via ver shot en penalty, en met een ver shot van Stef staat er 8-1 op het scorebord. Ook Pjotr neemt regelmatig zijn shotkans en verzilvert 9-1 met shot. Vlak voor rust onderschept Lauri de bal en zorgt voor 10-1 ruststand.

Eerste shot na rust komt van Kwik, 10-2. Maar de tweede helft loopt aanvallend minder vlot, we kunnen het elan van de eerste helft niet doortrekken. Lauren komt nog tot scoren op pas van Stef, 11-2. Lauri scoort tweemaal na elkaar en wordt hiervoor door Senne bediend met knappe diepe pas. Quinten scoort nog shotje voor 14-4 en Lauri sluit af met ver shot na balonderschepping van Roman. Eindstand van deze wedstrijd 15-5. 

De supporters zijn getrakteerd op veel goals en mooi samenspel van onze U15'ers.

Tamara