V: Kaat Fran(1) Lander(1) Oskar

A: Lou(1) Anke(2) Joppe Taco(3)

R: Jarre(2) Marie(1)

Het was een mooie wedstrijd op Rijko, tegen een lange damesploeg (we zagen de meisjes daarna nog met de U15 meespelen). Rebound vangen was dus soms wat moeilijk, maar aanvallend waren we van in het begin van de wedstrijd baas.

Lou breekt door en maakt 0-1, Taco maakt met een lange pas vanuit het voorvlak Anke vrij, 0-2. Dan komt Rijko even terug gelijk tot 2-2, maar nog voor de rust komen we weer op voorsprong via shotjes van Taco en Anke.

Na de pauze vergroot Lander, die hier trouwens een prima wedstrijd laat zien, de voorsprong tot 2-5 met een shotje, maar Rijko komt toch weer aanklampen tot 4-5.  Taco breekt door op een pasje van Marie 5-6.  Nu is het echt tijd om te laten zien dat we beter zijn.  Stilaan vergroten we onze voorsprong, Jarre en Taco telkens via shotje 5-8. Rijko tot 6-8. Even later ook Fran met shot 6-9.  Jarre vindt achter de korf een gaatje om te scoren:6-10.  Aan het einde van de wedstrijd wordt een foutje gemaakt op Marie, en ze krijgt hiervoor een strafworp. Spannend, maar die wordt netjes omgezet, en met 7-11 eindigen we de wedstrijd.

Ilse