aanval : Kia Colin (1) - Elise Jacobs - Jens Verbruggen (2) - Jens Lauwers (2)

verdediging : Bjarne Van Rompaey (2) - Jonas Van Loock (2) - Jasmien Van Steyvoort (1) - Pauline Vandevorst (1)

wissels : Lore Huylebroeck - Lars Kerstens (1) - Joke Van Maldeghem

 

Zuur verlies van ons tweede team omdat we afwerkend niet brachten wat we de afgelopen weken presteerden en zodoende komt de eerste plaats in de rangschikking onder druk omdat de eerste achtervolgers nog wel wat inhaalwedstrijden hebben. Het feit dat er aangetreden moest worden in een gewijzigde opstelling, door enkele onbeschikbaarheden traden U19’ers Kia, Elise en Lore aan in ons tweede team, zal er ook voor iets tussen zitten, maar afwerkend was het gewoon niet best (12 op 100) en dan is het moeilijk om een wedstrijd binnen te halen.

AKC/Luma was zeker een haalbare partij want ook zij speelden geen denderende wedstrijd (14 uit 97), dus jammer, maar op naar de resterende 3 partijen om het ware gelaat te tonen!

We kenden een erg trage start want pas na meer dan 10 minuten wedstrijd kon Jasmien de ban breken vanop de strafworpstip (1-2). Wat later Jonas schuin achter de korf voor de 2-2 en de twee Jens’en voor de 4-2. Kia met een shot en net voor rust een verre treffer van Bjarne waren de wapenfeiten die voor een kleine 7-5 voorsprong bij de rust zorgden.

Het was echt onze avond niet want na de 8-5 via Jens Lauwers op vrijworp in de eerste aanval na het hernemen, lukte het niet echt meer. Zelfs 2 strafworpen werden onbenut gelaten. AKC/Luma maakte daar gebruik van en zo 8-8 na zo’n 10 min spelen. Jens Verbruggen scoorde de 9-8 en Jonas in de rebound maakte een 9-10 achterstand ongedaan. AKC/Luma echter naar 10-12, Pauline milderde nog tot 11-12, maar de bezoekers met 2 treffers op rij naar 11-14. Lars legde in de laatste minuut de eindstand vast 12-14.