Tobi (1), Quinten (1) (Stef), Lauri (3), Lieke

Loris (4), Senne (1) (Quinten), Nore (1), Lauren

Reserve : Anke, Stef

 

Vorige zondag speelden onze u15’ers tegen ASKC. Wederom moesten we enkele spelers missen, maar gelukkig waren we nog met voldoende zodat de wedstrijd niet hoefde uitgesteld te worden. Ook de trainers waren dit weekend niet beschikbaar door eigen wedstrijden. Gelukkig konden we op Kevin rekenen als coach van dienst, waarvoor onze dank.

ASKC start al snel met een voorsprong aan de wedstrijd, 2-0. Maar onze spelers laten zich niet uit het lood slagen en kunnen terug aansluiten via shot van Loris achter korf en inloper van Nore. Opnieuw probeert ASKC een kloof te maken, 4-2. Maar dat is buiten Senne en Loris gerekend. Senne via ver shot en Loris met inloper, op knappe aangeef van Nore , zorgen dat de bordjes terug gelijk staan. Via pas van Lieke zorgt Tobi zelfs voor een voorsprong 4-5. ASKC maakt terug gelijk 5-5. We zijn nu halfweg eerste helft en zien een attractieve, gelijkopgaande wedstrijd. Laatste 10 min van eerste helft hebben we een breekpuntje. De penalty om terug op voorsprong te komen gaat mis. ASKC kan in deze fase van de wedstrijd enkele te makkelijke shots nemen en loopt terug uit. Spijtig dat we nog 2 goals in laatste minuut slikken, zodat we met een 4 puntenkloof de rust ingaan.

Na de rust starten onze u15’ers opnieuw gretig en met veel vertrouwen aan de tweede helft. ASKC loopt nog beetje verder uit 10-5. Maar dan komen Loris en Lauri in actie. Beiden scoren met shot en penalty, zodat we terug kunnen aansluiten tot 12-9. Opnieuw weer spanning in de wedstrijd... Maar het lukt ons jammer genoeg niet meer om deze achterstand verder in te halen. De laatste tien minuten van 2e helft is ons vatje leeg en krijgen we terug een 4-0 langs de oren. Lauri met penalty en Quinten via shot komen nog tot scoren in deze eindfase. De eindstand wordt uiteindelijk 18-11.

We zijn dan wel verloren maar we hebben een wedstrijd met veel inzet, loopvermogen gezien en met drive tot aan het fluitsignaal. De wedstrijd was spannender dan de einduitslag doet vermoeden. We kijken uit naar de volgende wedstrijden ...

Tamara