verdediging: Brice Mardesson (1) - Christoph Hellemans (1) - Elin Loos (3) - Lise Van Maldeghem (3)

aanval : Jens Vogels (5) - Liam Van Hoof (2)- Lauren Denis (3) - Imke Loos

wissel : Jens Verbruggen - Jonas Van Loock - Joke Van Maldeghem

Verdienstelijke partij van Voorwaarts/Molinos na toch een bewogen week. De start was voor Borgerhout/GW maar we vochten ons terug in de wedstrijd met een gelijke stand op het bord bij het opzoeken van de kleedkamers. Na de rust zat de wedstrijd lange tijd op slot en kende een aantal onderbrekingen waarbij er langs onze kant te weinig doelpunten vielen om Borgerhout/GW echt in de problemen te brengen en dus een logische 22-18 als eindstand.

De eerste minuten gingen gelijk op tot 2-2 en dan plaatste Borgerhout/GW een tussenspurtje naar 5-2 via voornamelijk hun gevaarlijk heren viertal.  Brice en Lauren konden nog milderen, maar de zebra’s liepen uit naar 8-4.

Met scores van Jens, Lauren en Elin slopen we weer dichterbij tot 8-7 en wat later na 2 treffers van Jens Vogels  stond het weer gelijk:  9-9.

In de laatste 6 minuten brachten Christoph en Lauren ons nog op voorsprong, maar een te vermijden strafworp in de laatste seconde zorgde ervoor dat er bij een 11-11 stand gerust werd.

Borgerhout/GW kwam het best uit de kleedkamers en scoorde de eerste 3 aanvallen telkens en zo snel naar 14-11. Bij ons volgde de ene 1-shot aanval na de andere en was de afwerking net iets minder. Het was Liam die onze eerste treffer liet optekenen zo’n 6 minuten in de tweede helft en wat later zocht Lise dezelfde plek achter de korf op en 15-13.

Coach Gert Degenaers probeerde met enkele wissels het tij te keren, maar het scoren wou niet echt lukken in de tweede helft.

Via Elin op doorbraak konden we nog op 19-16 komen, maar enkele verre schoten van de Borgerhout/GW mannen haalden alle hoop weg. Lise schoot de eindstand op het bord: 22-18.

Een evenwichtige wedstrijd met evenveel kansen langs beide kanten en dan maken enkele procentjes het verschil.