aanval : Jonas Van Loock (7) - Bjarne Van Rompaey (5) - Pauline Vandevorst (1) - Jasmien Van Steyvoort (4)

verdediging: Jens Verbruggen (6) - Jens Lauwers (4) - Sarah Goethals - Claudia Verstappen (2)

wissels: Cleo Van Laeken

Ons tweede team, met coach Yannik Struyf op de bank, begon erg sterk aan de wedstrijd met vrijwel iedere aanval een doelpunt als resultaat en zo 3-6 na nog geen 4 min spelen.

De furieuze start bleef aanhouden met 8 korven uit 14 pogingen! De doelpunten kwamen uit verschillende handen, maar voornamelijk Jonas was erg trefzeker met 3 uit 4 schoten!

Borgerhout/GW bleef in de race met onder meer 4 strafworpen en enkele vrije ballen en het feit dat ons afwerkingspercentage toch wat zakte.

Van 9-12 ging het naar 9-15 door onder andere een dubbele score van Jens Lauwers. De doelpunten bleven elkaar volgen zodat er al heel wat doelpunten op het scorebord stonden bij de rust : 11-18

Borgerhout/GW begon de tweede periode met de achterstand op te halen met twee doelpunten op rij, maar Jens Verbruggen met zijn 5de counterde dat (13-19).

Via 3 doelpunten uit dameshanden BGW naar 17-20. Een mooie combinatie Jonas - Bjarne werd door deze laatste afgewerkt en 17-21. Via aanvoerder Jens Verbruggen terug een comfortabele voorsprong 17-22 en er restte nog een kwartier te spelen.

Borgerhout/GW verkleinde weer via 2 dames doelpunten de achterstand tot 19-22, maar Bjarne die vanop de vrijworpstip Jonas alleen zag staan en 19-23. Jonas wat later nog eens met een mooie doorbraak voor 20-26 (met 7 stuks topscoorder van de middag)

Via weerom de dames van BGW naar 22-26, maar Bjarne met alle tijd van de wereld schoot de 22-27 binnen. Jasmien met een buzzer beater achter de korf en Claudia zetten de eindscore vast: 22-29.