Edegem, 25 januari 2022

Topleague team Voorwaarts/Molinos heeft de samenwerking met coaches Ilja Cordon en Mitch Lenaerts beëindigd en wil hen bedanken voor het geleverde werk en engagement tijdens het voorbije 1,5 seizoen dat spijtig genoeg gedomineerd werden door de covid-situatie.

Het team staat echter voor enkele belangrijke weken om broodnodige punten te sprokkelen om het behoud in de Topleague veilig te stellen en daarom nam de technische commissie de moeilijke beslissing om de coaching-staff te veranderen.

De ambities waren niet torenhoog voor het lopende seizoen gezien het relatief jonge team, maar desondanks dat, hebben de huidige positie in de rangschikking en het geleverde spel van de voorbije weken, de technische commissie doen besluiten tot deze ingreep.

Vanaf woensdag 26/1 neemt Gert Degenaers de taak van hoofdcoach over. Degenaers is vertrouwd met het team want hij was reeds in het recente verleden coach bij de club.

Gert Degenaers zal zijn opdracht combineren met zijn engagement bij het Nederlandse DeetosSnel en de technische commissie van Voorwaarts/Molinos zal in de komende periode werken aan de verdere invulling van de coaching-staff en doet inmiddels beroep op de eigen rangen om dit op korte termijn in te vullen.