aanval : Jens Verbruggen (8) - Bjarne Van Rompaey (2) - Jasmien Van Stevoort (2) - Claudia Verstappen (3)

verdediging: Jonas Van Loock (2) - Lars Kerstens (5) - Cleo Van Laken (1) - Pauline Vandevorst

wisselspelers: Joke Van Maldeghem, Hendrik Peeters (1), Janne Loos

De wedstrijd van ons tweede team begon fel met in de eerste aanval direct prijs via Bjarne, maar Floriant effende dadelijk. Ondanks enkele uitstekende kansen aan Voorwaarts/Molinos kant toch Floriant naar een 1-3 voorsprong na 5 min.

Het snelle begin kende niet direct een vervolg en dus vielen de doelpunten nadien maar met mondjesmaat.

In het eerste aanvalsvak zorgden Jens en Jasmien dat de stand terug gelijk kwam (3-3). In het andere vak zagen we een sterk reboundende  Jonas, maar de doelpunten lukten daar niet direct. “Dan maar zelf” dacht hij en met een verdiende treffer bracht Jonas ons op 4-4 na 16 min.

We namen een kleine voorsprong naar 6-4 maar wat later was ook dat te herdoen: 8-8. Schoten van Jens en Claudia lieten ons toe om met een 10-8 voorsprong te gaan rusten.

Floriant nog met de eerste score na de pauze, maar dan ons team met een 4-0 naar 14-9. Op eenzelfde elan ging het verder naar 17-11 en leek dit een afdoende en comfortabele voorsprong te zijn. Niets was minder waar want Floriant liet niet begaan en sloop dichterbij.

Met nog 5 minuten te spelen stond het plots 20-18 en misten we een strafworp. We kregen aldus een spannend slot voorgeschoteld.

De belangrijke 22-19 kwam er via een mooie doorbraak van aanvoerder Jens (8 stuks in totaal). Floriant nog naar 22-20, maar Lars van ver maakte de beslissende 23-20 met nog 1 minuut. Floriant haalde nog een slotoffensief boven, maar Voorwaarts/Molinos speelde het slim uit en via een stip nog 24-22. Knappe overwinning!