A: Kaat-Jarre-Lander-Fran

V: Anke-Taco-Joppe-Marie

W: Lennert-Lina

De laatste wedstrijd van de heenronde van ons zaalseizoen was tegen Ganda. We zaten met deze ploeg in de reeks op het veld én we speelden tegen elkaar voor de beker. We dachten dat dit een spannende match ging zijn. En we kregen gelijk.

Kaat opende de score met een mooi shot. Vrij snel kwam Ganda gelijk. Anke scoorde de 2-1 op een voorzet van Taco. Opnieuw 2-2 van Ganda. Fran bracht ons met een kort shot op 3-2. Ganda scoorde dan 2 keer na elkaar. Anke bracht de stand op 4-4 na mooie combinaties van de aanval. Kaat hing de bordjes op 5-5 op voorzet van Fran. Daarna scoort Taco 2 keer na elkaar om de stand op 7-5 te brengen. Jammergenoeg kwam Ganda dan 3 keer na elkaar tot scoren. Maar Taco zette met een penalty de 8-8 eindstand op het bord.

Conclusie: Een spannende match, waar zelfs de scheidsrechter van de U15 match zich terug voor heeft neergezet aan de wedstrijdtafel, met een mooi gelijkspel.. Maar toch blijft misschien het gevoel hangen dat er meer in de wedstrijd zat. Het was zeker een toffe match om naar te kijken en we zagen met momenten heel mooi korfbal. Wie weet wat valt er nog allemaal uit de bus.

Elke