Spelers: Senne, Pjotr, Kaat, Kiki-Roos en Oskar, Molly, Jarre, Taco

Voor onze U15B wedstrijd tegen AKC konden we weer rekenen op 6 enthousiaste U13'ers. Reeds bij het opwarmen zagen we dat de tegenstander een pittige tegenstander zou blijken. We openden de wedstrijd en al snel kon AKC zich op een 2-0 voorsprong heisen. Deze goalen gaven we eigenlijk net iets te gemakkelijk weg. De 2-1 van Senne op penalty volgde maar in het vervolg van de eerste helft kwamen we moeilijk tot kansen. Hierdoor kon AKC verder uitlopen tot een 5-1 ruststand.

Na de pauze zagen we een team dat zo vol overgave speelde, dat zij het lengte en leeftijdsverschil konden minimaliseren en zo gelijke tred houden. Het voorverdedigen aan de lijn en het strak uitverdedigen zorgden voor vele balwinsten. Kaat met de 5-2, AKC dan toch verder naar 6-2 en 7-2 via inloop. Echter profiteert Jarre iets later van een zoveelste balgewin en scoort de 7-3. Bij een 9-3 stand doet hij dit nog eens over en prikt de 9-4 door de mand. Wanneer Senne de 10-5 scoort, zien de supporters een echte wedstrijd. Iedereen zet zijn tegenstander onder druk in aanval, iedereen probeert zijn mannetje toe te lopen in verdediging. Af en toe kan AKC ons nog pijn doen op doorbraak, maar dat zien we als het leerproces om topverdedigers te worden. Taco knalt de 11-6 binnen en naar het einde toe, sluit Senne de debatten met een ver shot 12-7.

De tweede helft eindigde zo op een knappe 7-6. Ondanks deze nederlaag kijken de coaches zeer tevreden terug op deze wedstrijd. Elke speler krijgt de ruimte om te groeien en de mindere puntjes aan te scherpen. 

Blijf zo voort doen toppers en geniet nu van een verlengde kerstbreak.

Kevin