Lauri (1), Saartje (1), Stef (Xander (2)), Tobi (2)

Lauren (2), Nore, Senne (2) (Quinten), Loris (1)

Reserve: Xander, Quinten, Fran, Anke

Na de 3 zware kloefklaffers de vorige weken, mochten we nu aanvatten tegen Putse die we op het veld nog wisten te kloppen. We wisten dus dat er deze match zeker kansen waren op punten gewin. 

Waren we niet wakker? Dachten we dat het wel los ging lopen?

Want onze eerste helft geven we niet thuis. De ene verkeerde pas na de andere, weinig loopvermogen, nul agressie in verdediging, zorgen ervoor dat Putse makkelijk kan weglopen. Zelfs na de time-out bij 0-4 stand zagen we nog geen verbetering. Pas net voor rust kan Lauri via inloper de 1-5 ruststand op het bord gooien.

Na rust zien we echter een ander Voorwaarts/Molinos. Senne via kort shot 2-5, Tobi via omdraaibal 3-6, Loris via kort shot 4-7, doen ons hopen op een kentering. Met 2 verre knallen drukt Putse deze hoop de kop in. Ondanks de achterstand van deze 5 goals merken we wel dat Putse de gaten niet meer toegelopen krijgt en er zo meer kansen komen voor onze groen-witte hemden. Tobi, Lauren en Senne brengen ons terug naar 7-9. Zou het dan toch? Xander komt dan in het team en bedankt voor het vertrouwen met 2 goals in evenveel minuten. Na de 9-10 van Putse kan Lauren de 10-10 via omdraaibal op het bord schieten. Nog enkele minuten te spelen en Putse komt weer aan de leiding 10-11. Als Lauri er in de volgende aanval langs loopt en wordt overgenomen, kan zij de bal doorsteken naar Saartje. Zij twijfelt niet en bezorgt de ploeg een punt.

Moeten we spreken over een gewonnen punt als je 1-5 achter staat aan rust en iets later 4-9 in het krijt staat? Of over een verloren punt als je weet dat we Putse 10 goals om de oren geven in de tweede helft. Waarom kan dit dan de eerste helft niet? Met Rijko wacht ons dit weekend weer een haalbare kaart. Maar ik stel voor om nu 2 helften op niveau te spelen.

van uw verslaggever ter plaatse

Kevin