Lauri (4), Saartje, Loris, Senne (1) (Xander)

Nore, Lauren (1), Xander (1) (Tobi), Quinten (1)

Reserve: Tobi

Voorbije weekend werden we in Temse verwacht. Het laatste duel was een spannende kwartfinale voor beker, dus benieuwd of we dit konden evenaren.

Wegens blessure en gelijktijdige wedstrijd van onze B ploeg, zijn onze wisselmogelijkheden zeer beperkt deze week. Een spoedig herstel voor Lieke gewenst, die er even tussenuit is met vloetblessure.

Temse start stevig aan de wedstrijd en werkt zeer goed af. Al snel komen we op 2-0 achterstand. Xander zorgt voor de tegengoal met shot achter de korf, 2-1. Lauri houdt de aansluiting met het verzilveren van een penalty 3-2. In de volgende fase, tot aan rust, krijgen we een 4-0 langs de oren. Verdedigend doen we het niet slecht, maar de afwerking van Temse is fenomenaal. We creëren zelf ook veel kansen en soms lange aanvallen, maar de bal wil er jammer genoeg niet in. Aanvallend en afwerkend was het niet onze wedstrijd. Spijtig, want de kansen waren er zeker wel om de kloof niet zo groot te laten zijn. Lauri kan vlak voor rust nog milderen met shot, 7-3 ruststand.

Na de rust zien we hetzelfde scenario. Temse loopt uit tot 10-3. Lauri en Quinten proberen de aansluiting nog te houden met elk een shot, 10-5. Opnieuw voert Temse de druk weer op en loopt uit tot 14-5. En dan is het even onze beurt om te knallen, met 3 shots op rij, Lauren en Senne via kort shot en Lauri via omdraaibal, zo wordt het 14-8. Tobi komt nog het veld in ipv Xander, die op zijn beurt Senne zijn plaats inneemt in de slotminuten van de wedstrijd. Eindstand 15-8.

Het zat vandaag afwerkend niet mee, waardoor het niet mogelijk was om er een spannende wedstrijd van te maken. Maar onze U15'ers zijn er voluit voor blijven gaan en we hebben weer mooie acties en kansen gezien. Verdiende en vlotte winst voor Temse en wij kijken vooruit naar ons volgend duel tegen Putse

Tamara