Zeer sterke eerste helft; tweede helft hapert er wat aan het scoremachien

A: Jarre(2) Oskar(1) Fran Marie

V: Taco(2) Joppe(1) Lou Kaat(1)

R: Anke (1) Eric

We speelden onze eerste wedstrijd zonder publiek, maar onze vaste waarden (de mama's en papa's) waren wel van de partij voor de nodige aanmoediging. 

We vliegen er meteen in wanneer Jarre zijn jongen passeert met een doorloper en hierbij netjes door Marie aangespeeld wordt. Rijko heeft aanvankelijk nog wel antwoord (1-1) maar we zetten een sterke verdediging neer zodat onze aanval kans krijgt om uit te lopen.  Kaat via shot 2-1. In deze wedstrijd brengen we een paar mooie steuntjes voor onze doorlopers: Taco bediend door Lou en Oskar bediend door Jarre 4-2. Rijko maakt dan weer graag gebruik van de steun om over te snijden en zich vrij te spelen 4-3. Niet getreurd, Taco herhaalt nog een keer een doorloopbal, deze keer bediend door de net ingekomen Anke 5-3.  Jarre kopieert dan even het Rijko-trucje door ook de steun te gebruiken om zich vrij te spelen voor een shotje: 6-3 is de ruststand.

Zoals hierboven al gezegd, hapert het wat in aanval de tweede helft.  Scoren lukt maar moeilijk, we verliezen behoorlijk wat ballen en krijgen veel druk.  In verdediging blijven we wel heel sterk standhouden waardoor het een hele tijd duurt vooraleer de vakken weer gaan wisselen.  We moeten eerst nog een onvermijdelijk tegendoelpunt slikken vooraleer Joppe toch de mand vindt: 7-4. Anke legt de eindstand vast met 8-4 via een shotje.

Na 4 wedstrijden nu toch 4 punten en doorgeschoven naar de bovenste helft van de tabel (dat zijn de kruisfinaleplaatsen ;-), well done!

Ilse