heren: Brice Mardesson (2) - Jonas Van Loock - Jens Vogels (3) - Liam Van Hoof (4)

dames: Elin Loos (1) - Imke Loos - Lauren Denis (6) - Lise Van Maldeghem

wissels: Christoph Hellemans (2) - Tine Van Dyck

Ons A team blijft na 4 gespeelde wedstrijden nog zonder punten en zo komt er extra druk op de resterende confrontaties dit jaar tegen Putse en Meeuwen. De wedstrijd bij AKC/Luma, de eerste zonder publiek, kende een gelijkaardig verloop als die tegen Boeckenberg en Kwik. Voorwaarts/Molinos met achterstand de rust in, in de tweede helft komt de remonte en blijft het gelijk opgaan tot een 10-tal minuten voor het eindsignaal waarbij de tegenstrever wel de doelpunten lukt en zo de volle buit pakt.

Jonas en Liam startten aan de wedstrijd, met Jonas al tactische zet want Christoph kwam al snel in zijn plaats. Liam bedankte voor zijn basisplaats met een prima prestatie, maar kreeg wel een erg raak schietende Jarre De Ley te verdedigen. De Ley schoot zaterdag aan 40% van buitenuit, ga daar maar eens tegenaan.

Na de 1-2 maakte AKC/Luma een eerste kloof (5-2), maar tegen de rust hadden we de schade beperkt tot 11-9. Na de onderbreking dus de remonte met eerst een one-hander van Jens Vogels en wat later schoot Lauren Denis tweemaal raak en zo 12-12. Halverwege de tweede helft bleven we langszij via mooie treffers van Liam Van Hoof (doorbraak op korte afstand) en Jens Vogels (jumpshot). Liam effende zelfs tot 16-16 en nog 11 minuten op de klok. En toen stokte de afwerking. Net zoals in de eerste helft teveel vermijdbare balverliezen en niet de juiste keuzes maakten het aanvallen moeilijk. Bij AKC/Luma vielen de doelpunten wel; enkel Lauren kon nog milderen, maar opnieuw ontbraken de doelpunten om aanspraak te maken op een overwinning. Als we zelf niet aan de 20 doelpunten geraken, dan wordt het telkens een erg moeilijke opdracht.