Pjotr, Roman (1), Senne, Stef, Loris (3), Quinten

Lieke (1), Nore (2), Lauren, Lauri (3), Saartje (1)

Na de triller van de A ploeg, spelen we met onze B ploeg tegen Hoevenen. Wij spelen deze maal met vrij veel A spelers daar U13 spelers niet beschikbaar waren. We hebben echter een vermoeden dat ook Hoevenen met enkele A spelers op het veld staat. Dit zorgt voor een kwalitatieve, gelijkopgaande en leuke wedstrijd.

Loris op shot en Nore met ver shot brengen ons op 2-0 voorsprong. Maar Hoevenen countert sterk naar 2-2. Na prima rebound van Lieke kan Loris kort shot scoren, maar Hoevenen laat niet begaan en brengt stand op 3-3.

Na de rust neemt Hoevenen zelfs de leiding in deze match tot 2x toe: 3-4, Lauri naar 4-4, iets later 4-5 en Saartje maakt 5-5 gelijk. Maar vanaf dan liggen we zwaar boven, Lauri 6-5, Loris vanuit rebound 7-5 en Nore met ver shot 8-5. Ook Roman pikt zijn goaltje mee kort onder de korf 9-5. Hoevenen sputtert nog even tegen 9-6, maar Lauri (op aangeef Loris) en Lieke met kort shot bezegelen het lot van Hoevenen. En dat onze U15 er steeds vol voor gaan, bewees Quinten deze week misschien net iets te enthousiast :-) Bij het binnenhouden van de bal werden de bankzitters (vooral Lauren) als opvangkussen gebruikt. Gelukkig geen gewonden maar aan inzet duidelijk geen gebrek!

Een mooie 11-6 overwinning tegen een prima tegenstander, waarbij alle spelers toch weer de nodige minuten gemaakt hebben, zodat iedereen tevreden verder het weekend in kon.

Kevin