Mauro 2 (21 rebounds)- Robin 8 (33 rebounds) - Kobe 2 - Jasper 4 - Jordy 2

Amber W 2 - Ellen - Amber J 3 - Mirte 4 (12 rebounds)- CARO VB 3- Lore

Zonder coach Andy die thuis de match op de livestream volgde idem voor Jarno, wereldreiziger Anne en met de niet fitte Luna op de bank is onze brede bank altijd een luxe.

We starten wat stroef de shotjes vielen niet en in defensie lieten we wat steekjes vallen. Rust kwam er met een 11-6 voorsprong, de afwerking moest omhoog en de balverliezen omlaag. De tweede helft werken we af aan 31%.

Gaandeweg konden we ons overwicht op het veld toch ook meer op het scorebord uitdrukken ondanks de schoonheidsfoutjes van drie gemiste strafworpen. Vandaag komen we ermee weg maar in een spannende match leggen we deze toch beter binnen maar ja dan weten we nog op wat we nog kunnen trainen en verbeteren he.

Broer en zus Van Bouwel kwamen van de bank en we weten dat die beiden de korf (5 doelpunten) weten hangen.

We zagen Robin heersen op alle vlakken. Kobe zijn eerste twee ballen raak schieten. Mauro had een moeilijke match maar nam rebounds trok de gaten voor zijn vakgenoot en deelde assists uit. Amber W is altijd een rots in de branding waarop je steeds kan rekenen.

De maatjes Jasper en Jordy spelen al samen vanaf de miniemen en dat zie je keer op keer.

Amber J speelde een all round stevige match afvangen, uitdelen en tussendoor nog afwerken ook.

Mirte had veel pech bij de afwerking in de eerste helft maar bleef er voorgaan en dat werd beloond met vier korven in de tweede time.

Ellen en Lore doen altijd hun job en weten hoe ze hun steentje kunnen bijdragen.

De dertigste en laatste korf werd door de man van de match Robin gekorfd.

Volgende week een moeilijke match de verplaatsing naar KCBJ.

Peter