Starten: Joppe(1), Taco(2), Fran(1), Marie(1), Jarre(1), Oskar, Anke(1), Kaat

Reserve: Lander, Lou

Ook deze week laten we de punten liggen in de eerste helft. Het begon nochtans mooi: Fran lost schot na een indrukwekkende haakbeweging 1-0.  Maar dan verliezen we de aandacht wat in verdediging, worden er slordige passen gegeven en daar kan AKC gretig gebruik van maken: 1-2.  Anke maakt gelijk met een shotje, maar het duurt niet lang of er komt een tegendoelpunt.  Lou komt erop voor Kaat.  Ook al beginnen we wat langere aanvallen te bouwen, AKC is efficiënter en maakt 2-5 tegen de rust.

De tweede helft starten Lander en Kaat ipv Joppe en Marie. In aanval staan we vaak met zijn allen vrij, maar wordt er weinig doelgericht initiatief genomen. Na 10 minuten in de tweede helft komen we nog verder achter 2-7. Joppe en Marie worden terug ingebracht (ipv Anke en Oskar).  We vinden eindelijk de korf: Taco maakt een doorbraak op pas van Fran en Jarre scoort een shotje, gestuurd door Marie van in het voorvlak 4-7.  Er wordt nog om en om gescoord door voorwaarts (shot Taco) en AKC.  Joppe hierna nog via shotje, weerom na een knappe pas van Marie.  Ze mag dan zelf afsluiten met een welverdiende strafworp 7-9.

Volgende week op post tegen sikopi.  Laat ons vooral de wedstrijd aanpakken vanaf de eerste minuut, met een sterke verdediging, en de kansjes ook nemen als ze zich voordoen.

Ilse