Lauri (4), Lieke (Saartje), Tobi (Quinten), Stef

Lauren, Nore (1), Loris (2), Senne (1)

Reserve: Quinten, Saartje

Speeldag 2 brengt ons naar Leuven. De kampioen van U12 drie jaar geleden en topfavoriet om ook dit jaar de beker in de lucht te mogen steken. We spelen vandaag 2x25 RPT (real play time) daar de mevrouw aan de klok nog even dacht dat ze aan het klokken was voor de eerste ploeg van Leuven.

We starten gretig; doch Lauri mikt de strafworp aan de verkeerde kant van de korf. Leuven profiteert 1-0, maar wat later toch gelijk via Lauri op aangeef van Stef. Na de 2-1 en 3-1 van Leuven mag Lauri nogmaals naar stip. Deze keer met succes 3-2. Hierna zien we een sterk Leuven aan het werk dat doorpakt naar een 9-2 tussenstand. Net voor rust kan Loris nog milderen op vrijworp naar 9-3.

Na de rust spelen we een kwartier goed mee. We gaan van 9-3 naar 12-7. De goals om daar te komen werden gemaakt door Lauri op shot (9-4), Nore achter de korf (11-5), Lauri op strafworp (12-6) en Loris op inloop na aangeef Lauren (12-7). Officiëel kunnen we nu stellen dat de reguliere tijd er op zou zitten als er niet RPT zou geklokt zijn. Deze laatste 10 minuten is Leuven heer en meester en is ons bordje leeg gegeten. Enkel Senne kan nog tegen prikken met ver shot (15-8) en zo eindigen we de wedstrijd met 18-8 zege voor Leuven.

Neem die extra 10 minuten weg en eigenlijk kan je dan best tevreden zijn. Volgende week moeten we ASKC bekampen. DE uitdager van Leuven dit seizoen, dus we zullen weer alles uit de kast moeten halen om ook hen prima weerwerk te bieden.

Kevin en Tamara