Senne (1), Stef, Pjotr, Joppe, Kikki-Roos, Nore (1), Quinten (2), Lauri (3)

reserve: Taco

Na de U15A winst thuis tegen Aalst, moest de B ploeg op Rijko gaan spelen. Pjotr, Stef en Kikki-Roos hadden nog geen wedstrijd in de benen, Lauri, Nore, Quinten, Senne, Joppe en Taco al wel. Dit was toch wel te zien in de wedstrijd want de secuurheid was vaak zoek. Niet tegenstaande kregen we een leuke partij te zien die spannend bleef tot op het einde. 

De eerste helft was het echter al Rijko dat de klok sloeg. We konden de 2-0 van Rijko nog counteren via Nore, met shot achter de korf, en Quinten achter de korf. De rust werd echter bereikt met een 5-2 achterstand.

De tweede helft is echter veel evenwichtiger, nee zelfs licht in het voordeel van onze youngsters. Nadat Quinten ons op 5-3 brengt, kan Lauri op kort shot na knappe pas Pjotr 5-4 op het bord schieten. En wat later staat het 5-5 na prima aangeef van Stef en afwerking Lauri. Vanaf dan is het een nek aan nek race waarbij Rijko steevast op voorsprong komt. Na de 6-5 krijgen we een spookpenalty die Senne graag aanneemt en feilloos omzet naar 6-6. De spanning stijgt en Rijko komt wederom 7-6 voor. Maar ook nu is de scheids ons goedgezind en krijgen we een vrijworp die Lauri feilloos omzet naar 7-7. Een gevleid punt lijkt in de maak, maar dan maakt Rijko net voor tijd toch de winnende korf 8-7.

Al bij al een leuke partij, ook al ging deze nipt verloren.

Kevin