Aanval: Joran/Joppe/Catho/Kirsten

Verdediging: Maxime/Leon/Annelore/Beau

De wedstrijd komt een beetje stroef op gang. De eerste aanvallen zijn maar pover, 1 shot en bal kwijt (hoor ik coach Yves zeggen vanop de bank ... en gelijk heeft hij). Goed dat ze in verdediging zoveel ballen recupereren, het duurt namelijk tot minuut 9 vooraleer onze aanval een eerste keer tot scoren komt. Knappe verdediging jongens en meisjes!

Joppe scoort de openingstreffer voor Voorwaarts… en het zal zijn laatste niet zijn van deze prachtige wedstrijd die hij speelde! Hij scoort heel snel nog eens en laat een eerste keer de vakken wisselen.

Leon scoort na een heel mooie actie, waarop hij nadien nog eens Beau bedient met een mooie steun en zij haar inloper binnen legt.

Na een kwartier krijgen we pas onze eerste goal tegen, met dan nog wel een dubieuze penalty voor Kwik.

Ondertussen is het 1 – 5 en scoort Joran op assist van Catho. De aandacht verslapt een beetje en we krijgen enkele goals tegen, Kwik komt terug tot op 4 – 5. Joran lokt een penalty uit en kan deze zelf verzilveren.

De 2de  helft start met zeer mooie en lange aanvallen. Annelore legt een inloper binnen op steun van Leon.

Catho en Kirsten worden vervangen door Jade en een op de bank popelende Emma. Jade brengt onmiddellijk een steun voor een inloper van Joppe (5 – 8) en Emma lokt een vrije worp uit die Joran binnen gooit. (5 – 9)

Annelore legt een vrije worp binnen die door de ondertussen ingekomen Xander werd uitgelokt (5 – 10).

De 11de goal wordt gescoord door Joppe, 12de goal een inloper van Emma op steun van Joppe, 13de goal een strafworp tegen Beau die ze netjes binnen legt, de 14de en 15de goal opnieuw 2 schoten van Joppe. Annelore legt haar inloper binnen op steun van Xander  en scoort nadien als laatste nog een shot.

Zoals ik al zei kwam de wedstrijd wat stroef op gang maar liep het naar het einde toe heel vlot en dynamisch. Leuk om te vermelden: het vak van Leon slaagden erin om in verdediging 2x de buzzer te laten afgaan.

Annick