Taco (1), Lander (1), Marie, Lou (2)

Joppe, Jarre, Kaat (2), Anke

r: Gio, Lina

Hop, we zijn vertrokken voor de zaalcompetitie, en al meteen met een hindernis want twee van onze spelertjes zaten in quarantaine.  Dit zullen we nog wel vaker meemaken, dus niet getreurd, we hebben immers een brede basis in de U13.  Gio en Lina wilden ons alvast uit de nood komen helpen.

De start verliep wel niet zo vlotjes als gehoopt.  We werden verrast door doorlopers van de tegenpartij, en kregen erg veel druk bij het uitwerken van de bal.  Het werd al snel 0-2.  Het was even wachten op de eerste mooie voorwaarts actie van de wedstrijd, en die kwam er na de eerste vakwissel: Taco speelde de bal van ver voorin naar een doorlopende Lander, en die werkte netjes af.  Prima actie om met de druk van de tegenstander om te gaan!  Verdedigend bleven we wat verderkabbelen en ASKC werkte sterk af, meestal via doorloper. We gingen rusten met 1-5.

De tweede helft deden we het veel beter: Taco met een mooie doorloper op pas van Marie 2-5. ASKC scoort tegen, en vervolgens nog eens een knappe VW-actie: Kaat werkt af via shotje op lange lijn, gestuurd door Jarre.  We zien in deze helft veel meer doelpogingen. Lou lokt een strafworp uit, en zet die ook netjes om: 4-7. Hierna wordt er nog om en om gescoord, Kaat en Lou vinden de mand nog via shot maar ook ASKC scoort nog tweemaal, waardoor we eindigen met 6-9.  We onthouden vooral het herstel in de tweede helft, en zien gelijkenissen met onze laatste veldwedstrijden waarbij we ook eerst achter komen om vervolgens een remonte in te zetten. Veel succes voor volgende week!

Ilse