Lauren Denis (2) - Elin Loos - Imke Loos - Lise Van Maldeghem (4)

Christoph Hellemans (1) - Brice Mardesson - Jens Verbruggen (2) - Jens Vogels (8)

wissels: Tine Van Dyck (2) - Jonas van Loock (ipv Brice omwille van groene kaart) - Liam Van Hoof (2)

Ondanks dat Boeckenberg 0-2 voor kwam, verliepen de eerste 15 minuten gelijkgaand tot 6-5. Boeckenberg plaatste dan niet echt een tussenspurt, het was eerder de foutenlast bij de thuisploeg die onze kansen op succes fnuikten. Boeckenberg bleef gewoon scoren terwijl wij ons verslikten in verkeerde passes. Gevolg: 4 doelpunten op rij en een 3 puntenkloof op het bord. Jens Vogels (goed voor 8 stuks, maar ook zijn tegenstrever Brent Struyf knalde er 8 binnen) en Lauren Denis zorgden voor de tegentreffers en milderden tot 9-11. Het was Brent Struyf die met 2 stuks de ruststand vastlegde: 9-13.

De tweede helft was maar goed bezig of de ingevallen Tine gaf de aanzet voor enkele dolle minuten waarbij ook Lise 2 keer op rij raak trof en de score van Jens Verbruggen bracht ons tot op 1 doelpunt zowaar: 14-15.

Plots kon weer alles in deze wedstrijd, Voorwaarts/Molinos echter terug op een kleine achterstand, maar bij 16-19 lukten we weer 3 doelpunten op rij en alles opnieuw te herdoen. Spijtig genoeg was de remonte het laatste grote wapenfeit want scoren lukte niet echt meer en bij Boeckenberg bepaalden schutters Struyf en Thijs met elk 2 treffers het verdict. Liam kon nog milderen vanop de strafworpstip, maar Boeckenberg besloot de debatten met een laatste score: 21-25.

Cijfers zeggen niet alles, maar het aantal balverliezen lag te hoog en Boeckenberg kon 1/3de meer kansen noteren en dan weet je dat je top moet zijn om dat goed te maken en dat was ondanks de verdienstelijke wedstrijd, net niet het geval vandaag.